Πως μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι;

Με ομιλητές από όλο τον κόσμο και περισσότερες από 200 τεχνικές ηγεσίας

  • Παρακολουθώντας την παγκόσμια βιβλιογραφία σε θέματα ηγεσίας, χρησιμοποιούμε οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο) που το αντλούμε από πολλούς και καταξιωμένους, παγκοσμίου φήμης ομιλητές, που έχουν επαγγελματική ή/και ακαδημαϊκή/συγγραφική εμπειρία στο θέμα της ομιλίας τους. Για να δείτε σύντομα βιογραφικά κάποιων από τους ομιλητές μας πιέστε εδώ
  • Οι τεχνικές ηγεσίας που εμπεριέχονται στο εκπαιδευτικό υλικό της Leaders Lab είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές και άμεσα χρησιμοποιήσιμες, όχι «θεωρία». Μάλιστα, έχουμε παρατηρήσει ότι όσο πιο έμπειροι και επιτυχημένοι είναι οι συμμετέχοντες τόσο περισσότερο εκτιμούν την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού.
  • Οι περισσότερες από 200 τεχνικές ηγεσίας παρουσιάζονται για να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και οι ίδιοι να επιλέξουν ποιες τεχνικές ταιριάζουν στην προσωπικότητα τους και στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαχειρίζονται, αντί να επιβάλλουμε κάποιες τεχνικές ως πανάκεια λύση.
  • Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχουμε μακρόχρονη εμπειρία σε εφαρμογή προτύπων εκπαίδευσης του εξωτερικού στην ελληνική αγορά, ξέρουμε πού υστερούμε και πού υπερτερούμε ως Έλληνες σε ηγετικές θέσεις και τους υποστηρίζουμε κατάλληλα στην περαιτέρω βελτίωση τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ