Βαγγέλης ΚουζούνηςΕπιχειρηματίας - Evdermia

Πάντα εφάρμοζα μεταλλακτική ηγεσία, τώρα όμως, χάρη στο πρόγραμμα της Leaders Lab, αντιλήφθηκα τι ήταν αυτό που έκανα και ανέπτυξα περαιτέρω τις δεξιότητες μου. Πλέον είμαι πιο ήρεμος, εμπιστεύομαι ακόμη περισσότερο τους συνεργάτες μου, παρακαλώ να γίνουν πιο ικανοί από μένα! Ώστε να μπορώ να πίνω έναν ήρεμο καφέ στη διάρκεια της ημέρας, να έχω χρόνο να οραματίζομαι το μέλλον και όχι την καθημερινότητα!

Από το σύνολο του προγράμματος, έχω βάλει σε περισσότερο τάξη το μυαλό μου, την εταιρεία και είχα τον χρόνο να αναπτυχθούμε σε τρεις νέες χώρες για τις εξαγωγές μας με οικονομικό όφελος 120,000 ευρώ νέες πωλήσεις!

Κατά τα άλλα:

-Κάναμε στρατηγικό σχεδιασμό και εμπνευσμένος από την σχετική τεχνική της Leaders Lab, όλος ο σχεδιασμός ήταν σε μια σελίδα. Ως αποτέλεσμα όλοι οι συνεργάτες μου μπορούσαν να δουν και να αντιληφθούν την στρατηγική μας. Το όφελος μας ήταν ότι ξεφύγαμε από την αοριστία και επιταχύνθηκαν τα αποτελέσματα. Βελτιώθηκε η οργάνωση μας, πλέον έχουμε σύστημα, έχουμε φύγει από την αοριστία. Η τακτική γιουρούσι έχει εξαλειφθεί, πάμε στοχευμένα και με επιχειρηματικό πλάνο. όλοι έχουν αξιολόγηση με συγκεκριμένο τρόπο. Όλοι οι ποιοτικοί δείκτες απόδοσης των πωλητών έχουν μεταφραστεί σε ποσοτικούς.

-Μόλις είχαμε αλλάξει σύστημα σε έναν τομέα της επιχείρησης. Η συνεργάτης μου στον τομέα αυτόν είναι άνθρωπος που δύσκολα δέχεται τις αλλαγές και έχει απέχθεια για τους υπολογιστές. Έπρεπε να την κάνω να αναλάβει περισσότερες ευθύνες και να κάνει προβλέψεις στο σύστημα. Εφάρμοσα την τεχνική για την Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών, είχε αποτέλεσμα. Ετοίμασε ακόμη  και φύλλο excel!

-Με βοήθησε πολύ το λαστιχάκι, οι αναπνοές και το πετάξτε τη σαβούρα. Το έχω μεταφέρει και στην συνεργάτιδα μου Αθανασία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ