Περικλής ΜαρκούσηςΓενικός Διευθυντής - Επιστημονικός Συνεργάτης Ophthalmica

Από την ενότητα «Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα», χρησιμοποιώντας την τεχνική της σταδιακής κλιμάκωσης, αποκαλύπτοντας βήμα-βήμα τα περιφερειακά μέρη του συστήματος και έχοντας συνεχώς υπόψη μου τα ποσοστά 8% ουσία, 37% διαδικασία, 55% άνθρωποι από την ενότητα, κατάφερα να πραγματοποιήσω συμφωνία αξίας 16.000€ για την πώληση μεταχειρισμένου οφθαλμολογικού εξοπλισμού διαθλαστικής χειρουργικής παλαιότερης τεχνολογίας που κυριολεκτικά είχε πιάσει αράχνες στη χειρουργική μας αίθουσα. Επιπλέον, με το άτομο που έγινε η συμφωνία και ζει μόνιμα στο εξωτερικό, χάρη σε πολλές επιμέρους τεχνικές επικοινωνίας, ανέπτυξα σχέση εμπιστοσύνης με πιθανότητα μελλοντικά να προκύψουν και άλλες τέτοιου είδους συνεργασίες. 

Τελειομανία: Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι θετικό, αλλά λίγοι συνειδητοποιούμε ότι είναι ανέφικτο να είσαι επιτυχημένος ηγέτης αν τα κάνεις όλα μόνος σου. Πριν ενταχθώ στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θυμάμαι να κάνω τα πάντα μόνος μου, επειδή είχα την πεποίθηση πως κανείς δεν θα τα έκανε τόσο καλά όπως εγώ. Μετά την εκπαιδευτική συνεδρία «Ενδυναμωτική Ανάθεση εργασιών» συνειδητοποίησα πώς είναι καλύτερα να έχω χρόνο για να καινοτομώ και να οραματίζομαι, παρά να αντιμετωπίζω απανωτά burn – outs με μυϊκούς πόνους και θολή σκέψη. Ως αποτέλεσμα της οπτικής μου και των αναθέσεων που ξεκίνησα να κάνω, μου δόθηκε ο αναβαθμισμένος τίτλος και αρμοδιότητες, απέκτησα δικό μου τμήμα (με συνεργάτες) και ακόμη πιο ενεργή συμμετοχή στο συντονισμό του κέντρου.

Ophthalmica

Το OPHTHALMICA αποτελεί τη πρώτη Ιδιωτική Οφθαλμολογική κλινική στη Βόρεια Ελλάδα. Ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του σε ασθενείς κάθε ηλικίας, το υψηλό επίπεδο διαγνωστικής, κλινικής και χειρουργικής φροντίδας. Οι Οφθαλμίατροι του OPHTHALMICA παρέχουν εξατομικευμένες, υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ