Παναγιώτης ΣτυλόπουλοςΔιευθυντικό Στέλεχος - Ελληνικός Χρυσός

Εφάρμοσα την τεχνική ΤΙΠΙΕΣ κατά κόρον και ενεργητικά!

Την ξεκίνησε ο διευθυντής του τμήματος μας, που είχε ήδη παρακολουθήσει το Πρόγραμμα Ηγεσίας της Leaders Lab πριν από εμένα, την εφάρμοσα με το πού εντάχθηκα στο Πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα είναι να παρακινείται κόσμος που μέχρι τότε ήταν μη ενεργητικός. Ακόμα και εργαζόμενοι που είναι χαμηλά στην ιεραρχία. Απαντούν στην τεχνική  ΤΙΠΙΕΣ και υλοποιούν αυτό που λένε.

Όλα γίνονται πιο γρήγορα και πιο σωστά (μειώθηκαν τα λάθη), επειδή με την ΤΙΠΙΕΣ, δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή γνώσεων ανάμεσα σε αυτούς που είχαν εμπειρία και σε αυτούς με λιγότερη εμπειρία, σε αυτούς που είχαν ακαδημαϊκά προσόντα και σε αυτούς χωρίς ακαδημαϊκή μόρφωση.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε ένα χρόνο, εξοικονομήσαμε πόρους από αγορά ανταλλακτικών (δύο τύμπανα/άξονες αξίας 5,000 ευρώ το έκαστο), λόγω ορθότερων εκτιμήσεων μας σε σχέση με παλιά και η παραγωγικότητα για τουλάχιστον τα 23 από τα 31 άτομα της ομάδας μας αυξήθηκε κατά 20-25%. Δηλαδή, τα οικονομικά οφέλη για την εταιρεία μας αποτιμώνται σε ετήσια εξοικονόμηση πόρων τουλάχιστον 51,250 ευρώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ