Λίζα ΒαχτσεβάνουLibrary Manager - American College of Thessaloniki

Από την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας της Leaders Lab είναι ότι έγινε συνήθεια μου να χρησιμοποιώ την τεχνική ΤΙ.ΠΙ.ΕΣ από την ενότητα Ανάπτυξη Ηγετών με την τέχνη της Καθοδήγησης. Το όφελος μου είναι ότι υπάρχει μεγάλη βελτίωση ως προς την εξοικονόμηση προσωπικού χρόνου και την αύξηση ανάληψης πρωτοβουλιών από τους συνεργάτες μου.

Επίσης, με έμπνευση από την τεχνική της Ενδυναμωτικής Ανάθεση Εργασιών, εστίασα σε έναν συνάδελφο που έχει ταλέντο να γράφει ευχαριστήριες επιστολές. Εφάρμοσα όλα τα βήματα της τεχνικής. Πράγματι από τότε, ο συνάδελφος ανέλαβε την εργασία, δουλεύει με αυτονομία και ικανοποίηση. Το δικό μου όφελος (και κατά συνέπεια το εταιρικό όφελος) είναι ότι έχω εξοικονομήσει χρόνο για να εστιάσω σε άλλες προτεραιότητες της δουλειάς μου.

Τέλος και εξίσου σημαντικό είναι ότι για μια προσφορά που μας έγινε μέσω μιας κοινοπραξίας που ανήκουμε ως βιβλιοθήκη, χρησιμοποίησα την τεχνική της Εξιστόρησης από την ενότητα της Μεταλλακτικής Ηγεσίας. Χάρη στην τεχνική κατάφερα πράγματι να επηρεάσω τον προϊστάμενό μου να “εκμεταλλευτούμε” την προσφορά, παρόλο που ο προϋπολογισμός μας ήταν σχετικά σφιχτός. Ως αποτέλεσμα, προσθέσαμε στην ηλεκτρονική συλλογή μας 52 επιπλέον τίτλους περιοδικών, εξοικονομώντας 180.000€ !!!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ