Κωνσταντίνος ΞανθόπουλοςΔιευθυντικό Στέλεχος - Κλάδος Λιανεμπορίου

Σε συνέχεια της συνεδρίας για την μη λεκτική επικοινωνία και τις χειραψίες, σε μια συνάντηση, μόνο από την χειραψία του άλλου διέγνωσα τον χαρακτήρα του, το οποίο με βοήθησε στην ανάπτυξη της στρατηγικής μου ώστε να πετύχω τους στόχους μου. Στην συνέχεια, πράγματι επιβεβαιώθηκε ο χαρακτήρας τους, κάτι που η χειραψία του μου το έδειξε από την πρώτη στιγμή!

Κατά τα άλλα, η σημαντικότερη ιστορία επιτυχίας μου μετά από την ολοκλήρωση του προγράμματος στη Leaders Lab, είναι ότι δημιούργησα ουσιαστική σύνδεση με τους συναδέλφους μου. Με κλίμα εμπιστοσύνης με τους περισσότερους, δίνοντας τους κίνητρα, έμαθα να ακούω τις απόψεις τους, να τους προκαλώ να σκεφτούν αυτοί τη λύση στο εκάστοτε πρόβλημα (ΤΙ.ΠΙ.ΕΣ.), διαπιστώνοντας καθημερινά πως μέσα από πολλές ιδέες διαφορετικών ανθρώπων, βγάζεις την ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!

Επιπλέον, το όφελος μας από αυτήν την σύνδεση μεταξύ μας είναι η αύξηση παραγωγικότητας, οι λιγότερες χαμένες πωλήσεις, οι περισσότερες νέες πωλήσεις, και οι περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ