Κατερίνα ΠανώρηSonoco Hellas AE

Σε συνέχεια της ενότητας “Δημιουργία Περιβάλλοντος για Αλλαγές” και της τεχνικής “εντοπίστε τα Lab-ρά σημεία του συνεργάτη”, εντόπισα τα καλά σημεία κάποιων συναδέλφων. Το αποτέλεσμα ήταν να βελτιωθεί η παραγωγικότητα και το κλίμα συνεργασίας.

Εφάρμοσα σε συνάδελφο τα 8 βήματα από την ενότητα «Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών» για να συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα αλλάζουν. Ήδη είδα αλλαγή ως προς τους δείκτες ποιότητας που έχουμε.

Από την ενότητα της Μεταλλακτικής Ηγεσίας εφάρμοσα την τεχνική της «συρόμενης πόρτας», σε συνάδελφο με ιδιαίτερα αντισυναδελφική συμπεριφορά, που με πλησίασε για να ζητήσει βοήθεια για πρόβλημα δικής του αρμοδιότητας. Με δεδομένο ότι ήμουν πιεσμένη από χρόνο, σκέφτηκα προς στιγμή να τον αποφύγω. Η τεχνική των συρόμενων πορτών μου έδωσε την ευκαιρία να καταφέρω κάτι καλύτερο μαζί του και από τότε έχουμε έρθει πολύ κοντά στη συνεργασία μας, η δουλειά βγαίνει καλύτερα και ευκολότερα.

 

SONOCO Hellas

Η SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ανήκει πλήρως στην SONOCO Products, εταιρία που ιδρύθηκε το 1899 στη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο τομέα της βιομηχανικής και καταναλωτικής συσκευασίας όπως και των υπηρεσιών συσκευασίας, με ετήσιες πωλήσεις $3.6δις. Με περισσότερες από 300 μονάδες παραγωγής σε 35 χώρες εξυπηρετεί πελάτες σε περίπου 85 κράτη. Η SONOCO είναι περήφανο μέλος του Dow Jones Sustainability World Index.

Η SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. λειτουργεί μία χαρτονοποιία στο νομό Κιλκίς και ένα εργοστάσιο συσκευασίας στη Θεσσαλονίκη με παράλληλη δραστηριότητα στη διαχείριση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ