Εύα ΠαρτάλαHR Generalist ομίλου Kleemann

Από το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας, έχω εφαρμόσει δεκάδες επιμέρους τεχνικές που κομμάτι-κομμάτι έχουν γίνει συνήθειες μου. 

Ενδεικτικά αναφέρω τις τεχνικές ΤΙ.ΠΙ.ΕΣ., το μπλοκάρισμα χρόνου για τα σημαντικά, την τεχνική ΑΔΑΣΗ και ΜΜΦ για τα email μου.

Οι τεχνικές αυτές έχουν κυριολεκτικά μεταμορφώσει την καθημερινότητα μου.

Επιπλέον, δίνω περισσότερη Αναγνώριση και σε πιο τακτική βάση, ακούω πιο ενεργητικά τον άλλον όταν μου μιλά, δίνω περισσότερη αυτονομία στους συνεργάτες μου, εντοπίζω τι μπορώ να κάνω διαφορετικά, και το κάνω διαφορετικά. 

Το όφελος για την εταιρεία μου και εμένα είναι ότι είμαι περισσότερο διαθέσιμη για τα σημαντικά και για τους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου είναι πιο παρακινημένοι, έχουν αναλάβει πιο ενεργητικά τους ρόλους και τις ευθύνες τους.

Όλοι μας δουλεύουμε πιο αποδοτικά από ότι παλιότερα και έχουμε καλύτερη σύνδεση, καλύτερη μεταξύ μας συνεργασία, το οποίο είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

Kleemann Hellas ABEE

Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Με έτος ίδρυσης το 1983, με την υποστήριξη και τεχνογνωσία της Γερμανικής KLEEMANN HUBTECHNIK GmbH και έδρα το Κιλκίς, η εταιρεία διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 10 γεωγραφικές περιοχές, καλύπτοντας περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλυτέρων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής στην Ελλάδα, στην Κίνα και στη Σερβία. Κατασκευάζει περισσότερα από 10.500 νέα συστήματα ανελκυστήρων κάθε χρόνο, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 2% του συνόλου των νέων ανελκυστήρων, παγκοσμίως.

Απολαμβάνει ηγετική θέση στη Ελληνική αγορά (περίπου 72% σε εγκατεστημένες μονάδες).

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?