Δημήτρης ΑβδελάςCEO - Βιομηχανία

Από χρήση της τεχνικής Η Δύναμη της Αναγνώρισης, κατάφερα να διατηρήσω συνεργάτη μου στη δουλειά (επιτυχία 100%), και ανέβασα την απόδοση και την αποτελεσματικότητα του δεύτερου συνεργάτη μου κατά τουλάχιστον 50%. Ως αποτέλεσμα είχαμε καλύτερη απογραφή, και η παραγωγή έτρεξε χωρίς κενό υλικών που θα μας κόστιζε χαμένες εργατοώρες, με οικονομικό όφελος τουλάχιστον 40.230€, από  εξοικονόμηση πόρων σε ετήσια βάση.

Από τις τεχνικές της ενότητας “Εξυπηρέτηση Δύσκολων Πελατών” στη νέα μου θέση, είδα εκπληκτικά αποτελέσματα ως προς την αποτελεσματική διαχείριση προβλημάτων και καθημερινών κρίσεων. Το όφελος ήταν να βελτιωθεί η παραγωγικότητα τουλάχιστον τριών ατόμων και συγκεκριμένα να αυξηθεί κατά τουλάχιστον 25% ο διαθέσιμος χρόνος τους, τον οποίο χρησιμοποιούμε για νέες εργασίες και βελτίωση της λειτουργίας της παραγωγής.

Τέλος, από την ενότητα «Η χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό» εντόπισα πότε χρειάζεται να λειτουργώ όπως λειτουργώ και πότε όχι. Εντόπισα ότι όφειλα να παραδώσω όγκο εργασιών σε άλλους, όσο φόβο κι αν είχα.  Παύοντας να λειτουργώ ως αυτός που πάντα τρέχει να καλύψει τα κενά και τις παραλείψεις, είχα χρόνο και ενέργεια να δω καλύτερα τι πήγαινε λάθος. Παρατήρησα την παραγωγική διαδικασία, το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό, τις δυνατότητες που έχει ο καθένας τους ως προς την διαχείριση αλλαγής και την οξυδέρκεια. Στη συνέχεια, χάρη στην ενότητα «Επιλογή Ταλαντούχων Συνεργατών» αποφάσισα ότι είχε σημασία να «κατεβάσω από το λεωφορείο» κάποιους, παρόλο που ήταν σε κρίσιμες θέσεις (πωλήσεις και προμήθειες). Με τις αλλαγές αυτές, μεταβλήθηκε η παραγωγική διαδικασία και ενεργοποιήσαμε το υπάρχον πελατολόγιο. Ως αποτέλεσμα, μέσα σε 8 μήνες ο τζίρος μας αυξήθηκε κατά 840.000 €.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ