Ελένη ΊσκουΔιευθύντρια Πωλήσεων - Ελλην. Λευκόλιθοι ΑΕ

Το πρόγραμμα με βοήθησε στο να συνεργάζομαι με διαφορετικούς χαρακτήρες και άτομα που με διαφορετικές ικανότητες από εμένα. (Έπαψα να τσατίζομαι όταν κάποιος δεν κάνει κάτι όπως εγώ. Επίσης έπαψα να είμαι επιθετική προς πελάτες όταν έχω δίκιο -μη ανακοινώσιμο). Προσπαθώ να μιλώ θετικά αντί αρνητικά. Αντί να πω κάτι επικριτικό (που έχω δίκιο), το αφήνω χωρίς να το πω. Συχνά διαχειρίζομαι καταστάσεις με  χαμόγελο, ακόμη κι όταν θέλω να φωνάξω, και παλιότερα σίγουρα θα ανέβαζα την ένταση της συζήτησης. Αν παλιότερα βίωνα ένταση και ταραζόμουν δύο ώρες την εβδομάδα, τώρα αυτό γίνεται 1 ώρα την εβδομάδα.

Δόμησα και συστηματοποίησα τις αναθέσεις μου.

Η τεχνική ΟΕΣΤ με βοήθησε με υφισταμένη μου. Έπαψα να “ζητώ” δεξιότητες που είναι εκτός της κατηγορίας συμπεριφοράς και ενίσχυσα τις απαιτήσεις μου στα ταλέντα της. Όφελος καλύτερο κλίμα συνεργασίας, 20% αύξηση απόδοσης, που αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση πόρων αξίας 3,520€ ετησίως.

Βρεθήκαμε από κοντά με πελάτη με τον οποίο είχαμε έντονη σύγκρουση, όπου είχα δίκιο. Όταν έγινε αναφορά στην σύγκρουση ταράχθηκε γιατί θα μπορούσα να τον εκθέσω, δηλαδή να λειτουργήσω ως “Διώκτης”. Επηρεασμένη από την ενότητα “Εξυπηρέτηση Δύσκολων Πελατών” απέφυγα τον ρόλο του “Διώκτη”. Ως αποτέλεσμα τώρα έχουμε απίστευτη σχέση, υπάρχει υψηλή αφοσίωση εκ μέρους του προς την εταιρεία μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ