Test Event

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας είναι το best seller πρόγραμμα της Leaders Lab. Απευθύνεται σε CEOs, Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Managers, Team Leaders και οποιοδήποτε διοικεί ανθρώπους.

Οι συμμετέχοντες μετά την παρακολούθηση του δηλώνουν ότι πέτυχαν να παίρνουν το μέγιστο της απόδοσης των συνεργατών τους, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες τους, είδαν τις ίδιες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και καινοτομία, έγιναν αποτελεσματικότεροι και είχαν λιγότερο άγχος και πίεση χρόνου στην καθημερινότητά τους.

Ηράκλειο
72 ώρες
12 συνεδρίες
ημέρα Πέμπτη
10.00-16.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

05 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Μαΐου 2023
 • Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης & Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας
06 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Ιουνίου 2023
 • Ηγεσία Δύσκολων Ατόμων & Πώς να είμαστε Μεταλλακτικοί Ηγέτες
07 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Ιουλίου 2023
 • Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό & Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφώνου και email
08 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Σεπτεμβρίου 2023
 • Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών & Πώς να συνδεόμαστε: Ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο
09 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 2 Σεπτεμβρίου 2023
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Καταστάσεων & Σύνδεση με Αξιοπιστία Επιρροή και Ισχύ
10 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Οκτωβρίου 2023
 • Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών & Παρακίνηση μέσω θετικής Επικοινωνίας
11 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Νοεμβρίου 2023
 • Απόδοση χωρίς Υπερωρίες & Προβάλλοντας μια Θετικότερη Εικόνα
12 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων
Μεταλλακτικής Ηγεσίας
 • 1 Δεκεμβρίου 2023
 • Αποτελεσματικός Στρατηγικός Σχεδιασμός & Δημιουργία περιβάλλοντος για Αλλαγές

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και όχι απαραίτητα μόνο από ΗΠΑ ή Βρετανία. Κατά 80% έχουν γράψει βιβλίο στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Οι ομιλητές στα βίντεο μιλάνε αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, όπως δηλαδή γίνεται στις ταινίες στην τηλεόραση. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σχετική εκπαιδευτική συνεδρία 12 μήνες μετά. Γενικά, για να αποφοιτήσει κάποιος από το πρόγραμμα χρειάζεται να έχει παρακολουθήσει τις 10 από τις 12 συνεδρίες. Πάντως το 99% των συμμετεχόντων ολοκληρώνει το πρόγραμμα στην αρχική του διάρκεια. Αυτό συμβαίνει επειδή στο πρόγραμμα, εκτός από τεχνικές διαχείρισης χρόνου, παρουσιάζονται τεχνικές για να μεγιστοποιήσουμε τη δική μας απόδοση και την απόδοση των συνεργατών μας.

Το πρώτο έχει διάρκεια 12 μήνες και 6 ώρες ανά εκπαιδευτική συνεδρία, σε πρωινή ώρα ενώ το δεύτερο έχει διάρκεια 18 μήνες και 3 ώρες ανά εκπαιδευτική συνεδρία. Το πρώτο υλοποιείται σε πρωινή ώρα (10.00 με 16.00), το δεύτερο σε απογευματινή ώρα (18.00-21.00).

Το πρώτο εμπεριέχει μεγαλύτερο όγκο τεχνικών που παρουσιάζονται ανά μήνα, (δύο θεματικές ενότητες ανά μήνα) και άρα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν άμεση απάντηση σε προκλήσεις που διαχειρίζονται, ενώ το δεύτερο έχει ηπιότερη ένταση παρουσίασης τεχνικών (μία θεματική ενότητα ανά μήνα) και άρα απευθύνεται σε CEOs, Επιχειρηματίες, Managers και Αποφοίτους του προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους στην Ηγεσία.

Το πρώτο απευθύνεται σε όλους όσους το περιθώριο να λείπουν έστω και μία ημέρα από την εργασία τους, χωρίς να καταρρεύσει το σύμπαν. Η μία εργάσιμη ημέρα τον μήνα, αποτελεί το …4,55% του μηνιαίου εργάσιμου μας χρόνου! Νισάφι! (Νισάφι= επιφώνημα αγανάκτησης στην βορειοελλαδίτικη διάλεκτο, με ηπιότερη ένταση της λέξης “έλεος” που συνηθίζουμε να λέμε ευρέως και σύμφωνα με την Facebookική διάλεκτο)

Το δεύτερο απευθύνεται σε εκείνους που είναι απολύτως μα απολύτως αδύνατον να λείψουν έστω και μία εργάσιμη ημέρα από την εργασία τους και σε όσους εργάζονται σε εταιρείες, αλλά αυτοχρηματοδοτούν τη συμμετοχής τους και έρχονται με δική τους, όχι εταιρική, πρωτοβουλία.

Το πρώτο περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε μήνα. Το δεύτερο περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε δίμηνο. Και τα δυο έχουν διάρκεια 12 μήνες.

Το πρώτο απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν ομάδες, το δεύτερο σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να διοικούν άτομα. Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο πρώτο, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager (χωρίς ομάδα) ταιριάζει να έρθει στο δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς να διοικούν ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο πρώτο. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν ιστορίες επιτυχίας με πενταψήφια και εξαψήφια νούμερα οικονομικών οφελών. Επίσης έχει συμμετέχει Διοικητική Βοηθός Προέδρου εταιρείας, η οποία μάλιστα χάρη στις δεξιότητες που επέδειξε στη συνέχεια της ολοκλήρωσης του προγράμματος, ανέλαβε διοικητική θέση.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Διαπραγματεύσεων και Πωλήσεων εντάσσονται στην ομάδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε επιτάσσει την μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι, ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του ενός προγράμματος, σε τραπέζια διαφορετικά από τα τραπέζια με τους άλλους συμμετέχοντες.

Ναι, απολύτως. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών ο καθένας επιλέγει τον βαθμό που θέλει να συμμετάσχει, εξάλλου ο ρόλος του «παρατηρητή» έχει τη δική σου βαρύνουσα θέση, και όλα αυτά σε θετικό περιβάλλον, με γέλια και αβροφροσύνη. Από την εμπειρία μας, όσες φορές δουλέψαμε με ανθρώπους που ήταν περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς, τους είδαμε να ανθίζουν, να βγάζουν στην επιφάνεια τις δεξιότητες τους στην μεταλλακτική ηγεσία, να βρίσκουν τον τρόπο και τις τεχνικές που τους ταιριάζουν για να εκφράσουν δύσκολες αλήθειες σε δύσκολους ή/και ισχυρογνώμονες ανθρώπους της ομάδας τους. Είναι συχνό φαινόμενο, οι εσωστρεφείς χαρακτήρες να έχουν τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στο πριν και στο μετά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο συχνά λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τη διοίκησή τους ή ακόμα και οι ίδιοι καταθέτουν τις ιστορίες επιτυχίας τους. Επίσης, όλοι τους μας αναφέρουν για το πώς λάτρεψαν τις μηνιαίες συναντήσεις μας και για το πώς τις απολάμβαναν κάθε φορά.

Από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με δια ζώσης και τηλεφωνικές προσωπικές αρχικές συναντήσεις με περισσότερους από 800 επικεφαλής εταιρειών και επιχειρηματίες, έχουμε παρατηρήσει ότι το πρόγραμμα είναι μη ταιριαστό για αυτούς που έχουν ισχυρή άποψη ότι γνωρίζουν Ηγεσία, που είναι απόλυτοι σε όσα πιστεύουν ή/και είναι μάλλον κακοπροαίρετοι παρά καλοπροαίρετοι. Θεωρούμε ότι σε αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, με διαφορετική μεθοδολογία από τη μεθοδολογία της Leaders Lab, που είναι περισσότερο ταιριαστά σε αυτούς. Για παράδειγμα υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα όπου ο ομιλητής/συντονιστής/εκπαιδευτής τοποθετείται με ιδιαίτερη ισχυρογνωμοσύνη τα όσα παρουσιάζει. Η μεθοδολογία της Leaders Lab εμπεριέχει τεράστιο όγκο τεχνικών εμνευστικού υλικού, δηλαδή προσκαλούμε τους συμμετέχοντες να επιλέξουν τις τεχνικές που τους ταιριάζουν, και διασκεδαστικές βιωματικές ασκήσεις όπου οι συμμετέχοντες συχνά συνειδητοποιούν πώς διαδρούν στην πραγματικότητα με τους συνεργάτες τους, αντί να θεωρούν ότι όλα τα κάνουν τέλεια. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε δίνει την μέγιστη απόδοση απόδοση για την επένδυση χρόνου και χρημάτων σε ανθρώπους που συνειδητοποιούν ότι όλοι μας πάντα έχουμε περιθώριο να γινόμαστε καλύτεροι και που επιθυμούν να δουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και να εμπνευστούν, για να κάνουν πράγματι διαφορετική την καθημερινότητα τους.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε το ρίσκο περιγράφετε. Επιθυμούμε να έχετε άτομα που σας αξίζουν, παρά άτομα που μένουν στάσιμα ως προς τις δεξιότητές τους. Αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 8 από τις 12 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 8 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 μήνες).

Όχι! Με τίποτα! Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες στο τέλος αυτής της σελίδας.

Με βάση τη μεθοδολογία που ακολουθούμε, το κλίμα που δημιουργείται στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες είναι πάντα ευχάριστο, και με σεβασμό και αβρότητα για τον άλλον. Αυτό ξεκινάει, ήδη από την έναρξη, όπου κατά την άφιξη σας, φροντίζουμε να σας συστήσουμε στα μέλη της ομάδας του τραπεζιού σας (ροτόντα με 4-3 άτομα) και να αναφερθούμε σε κοινά σημεία συζήτησης, όπως κοινές γνωριμίες, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές σπουδές που έχετε μεταξύ σας κτλ. Οπότε, ήδη από την άφιξη σας, θα νιώσετε άνετα και καλοδεχούμενοι.

Στη συνέχεια , κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις στα υποθετικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλες τις ομάδες στις ροτόντες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε οι εξασκήσεις και τα υποθετικά σενάρια που προετοιμάζουμε να αφορούν τομείς ανατρεπτικούς και άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε επικεφαλής τηλεοπτικής εκπομπής, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ελαστικών (βουλκανιζατέρ), διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι, αστυνομικός στο Ντουμπάι (;!), σπουδαίος τραπεζίτης, υπεύθυνος εξυπηρέτησης εταιρείας με φίλτρα νερού, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο κα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ανατρεπτικότητα των σεναρίων γίνεται επί τούτου, αποτελεί μεθοδολογία μας και στοχεύει στο να «βγουν» οι συμμετέχοντες από τις συνήθεις πρακτικές τους, να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές σε ασυνήθιστες καταστάσεις και στη συνέχεια να εμπνευστούν για να τις χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.

Πάντως, πάντα μα πάντα όλα τα παραπάνω γίνονται με την συναίνεση των συμμετεχόντων. Δηλαδή, αν μια ημέρα ή μια φορά για μια άσκηση ή για… πάντα, κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός.

Πάντως είναι μάλλον ασυνήθιστο κάποιος να θέλει μόνο να παρατηρεί. Το σύνηθες, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, είναι να πέφτει τρελό γέλιο από την ομάδα και να υπάρχει μια υπέροχη βαβούρα συζήτησης μεταξύ των μελών της ομάδας, έως να ολοκληρώσουν όλες οι ομάδες την άσκηση και να κάνουμε την σύνοψη, τον απολογισμό της άσκησης.

Ναι, με βεβαιότητα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Στην Leaders Labε είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των συμμετεχόντων του προγράμματός μας. Επειδή συναντιόμαστε μια φορά τον μήνα, είναι εύκολο να ρωτάμε και να παρακολουθούμε τις επιτυχημένες εφαρμογές των τεχνικών που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τις καταγράφουμε όπως μας τις λένε, και μια φορά τον χρόνο, λίγο πριν την Αποφοίτηση που πραγματοποιείται τον μήνα Φεβρουάριο κάθε έτους, κοιτάμε εκ νέου τις ιστορίες που ο κάθε συμμετέχων κατέγραψε, για να εντοπίσουμε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη.

Έτσι λοιπόν, με περηφάνια για τους συμμετέχοντές μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς, αν και ζούμε εποχές ακραίων οικονομικών συνθηκών, οι 168 επικεφαλής εταιρειών και ηγετικά στελέχη που έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμά μας, έως τον Φεβρουάριο 2018 που κάναμε την πιο πρόσφατη καταμέτρηση, κατέγραψαν 627 ιστορίες επιτυχίας και είχαν ετήσια οικονομικά οφέλη (νέες πωλήσεις και εξοικονόμηση πόρων) που, κατά μέσο όρο ανά άτομο, αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22,800 ευρώ όφελος, σε ένα 12μηνο από την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας!

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Συμμετοχή σε 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 24 σετ σημειώσεων
 3. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 4. Δύο ατομικές αξιολογήσεις της owiwi.co.uk (πριν την ένταξη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος). Πρόκειται για δύο συμμετοχές σε online παιχνίδι στρατηγικής, όπου καλείστε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες καταγράφονται. Από την ανάλυση των αποφάσεων σας προκύπτουν δύο αναφορές με τις δεξιότητες σας και το εργασιακό σας προφίλ. Ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη αναφορά θα αναδειχθεί η ποιοτική καταμέτρηση της ενίσχυσης των δεξιοτήτων ηγεσίας σας. Οι αναφορές είναι εμπιστευτικές μεταξύ εσάς, της Leaders Lab και της owiwi. Λεπτομέρειες εδώ
 5. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 6. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 7. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 8. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 9. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 10. Έως 12 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά.
 11. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 12. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 13. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

8 άτοκες δόσεις

3.580€

3 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

8 άτοκες δόσεις

3.580€

6 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

8 άτοκες δόσεις

3.880€

6 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Μιλήστε μας για εσάς και τις ανάγκες σας

(+30) 23920 66098

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, σας προσκαλούμε να μας στείλετε email, καθορίζοντας την ώρα και ημέρα που θέλετε να μιλήσουμε. Όπως θα δείτε, απαντάμε άμεσα τα email μας και είμαστε εξαιρετικά ακριβείς στο τηλεφωνικό μας ραντεβού!

  Τοποθεσία

  Οι εκπαιδευτικές μας συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel, Επιμενίδου 15, 712 02, Ηράκλειο.

  Στιγμιότυπα

  Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!

  SHARE
  2020-2-7 10:00 2020-2-29 16:00 Europe/Athens Test Event Not indicated
  αποθηκευση στο ημερολογιο
  past event
  0