Πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη Διαδικτυακά

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη απευθύνεται σε start uppers, key account managers, export managers, Β2Β πωλητές, υπεύθυνους πωλήσεων/εξυπηρέτησης πελατών, ασφαλιστικούς συμβούλους, κτηματομεσίτες, και ελεύθερους επαγγελματίες.

 

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανθρώπους επιθυμούν να εξελίσσονται στη δουλειά τους και προς τον αποδοτικότερο εαυτό τους! Που επιθυμούν να έχουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα, με λιγότερη πίεση κατά τις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη των επαγγελματικών συμφωνιών και ακόμη πιο αφοσιωμένους πελάτες.

 

Το πρόγραμμα ταιριάζει σε επιχειρήσεις από κλάδους με ένταση γνώσης όπως πληροφορικής, παραγωγής και μεταποίησης εξειδικευμένων προϊόντων και παροχής υπηρεσιών κάθε τύπου, καθώς και σε στελέχη που συναναστρέφονται πελάτες που έχουν υψηλή αξία ισόβιου πελάτη (τζίρο 20ετίας του μέσου πελάτη τους είναι άνω των 8.000 ευρώ)

 

Στο Πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη θα

 • Ενδυναμώσετε τις δεξιότητες σας στην πελατοκεντρική πώληση και εξυπηρέτηση πελάτη
 • Αναπτύξετε νέα οπτική και θα αυξήσετε την ενσυνειδητότητα σας για τις προκλήσεις και τις διαπραγματεύσεις που διαχειρίζεστε
 • Αποκτήσετε νέες συνήθειες εμπειρίας πελάτη για μια πιο εύκολη και αποδοτικότερη καθημερινότητα
 • Βελτιώσετε την επικοινωνιακή σύνδεση με τους πελάτες σας και θα αυξήσετε την αφοσίωση τους προς εσάς και τα προϊόντα σας

 

Χάρη στη μεθοδολογία που ακολουθείται στα προγράμματα Ανάπτυξης και Ενίσχυσης δεξιοτήτων Ηγεσίας και Μετάλλαξης Εμπειρίας Πωλήσεων της Leaders Lab, οι επιχειρήσεις των 168 ηγετικών στελεχών που ήταν συμμετέχοντες στα προγράμματα, κατέγραψαν 627 ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας και, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

 

Επιπλέον πέτυχαν να παίρνουν μεγαλύτερη κερδοφορία από τις επαγγελματικές συμφωνίες τους, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες τους, είδαν τις ίδιες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και καινοτομία, έγιναν αποτελεσματικότεροι και είχαν λιγότερο άγχος και πίεση χρόνου στην καθημερινότητά τους.

Διαδικτυακά
36 ώρες
6 συνεδρίες
Πέμπτη 13.00 – 17.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και είναι καταξιωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά 80% έχουν γράψει βιβλίο στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Μας ομιλούν μέσω βίντεο, στα αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνεδρία ένα χρόνο μετά. Γενικά, για να αποφοιτήσει κάποιος από το πρόγραμμα χρειάζεται να έχει παρακολουθήσει τις 5 από τις 6 συνεδρίες. Σε γενικές γραμμές το 99% των συμμετεχόντων ολοκληρώνει το πρόγραμμα στο πρώτο έτος, ακόμη και αυτοί που έρχονται επειδή το αποφάσισε η διοίκησή τους και ξεκινάνε λέγοντας μας «θεωρώ απίθανο να μπορώ να έρχομαι σε κάθε συνεδρία». Μας λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα εμπεριέχει τεχνικές που ξεκλειδώνουν την απόδοση μας και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης και “πολλαπλασιασμού” χρόνου.

Το Ανάπτυξης περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε μήνα. Το Μετάλλαξης περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Το Ανάπτυξης απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν εταιρείες και ομάδες, το Μετάλλαξης σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις, διαπραγματεύσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να έχουν ομάδα (υφισταμένων). Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο Ανάπτυξης, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager ταιριάζουν στο Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο Ανάπτυξης. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, Συμβολαιογράφος, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διοικητικό Βοηθός Προέδρου εταιριών, γιατί αν και χωρίς ομάδα, καλούνται να διαχειριστούν μεγάλο εύρος ανθρώπων και εξωτερικών συνεργατών.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη εντάσσονται στην ομάδα συμμετεχόντων του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε προβλέπει μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι (ομάδα συμμετεχόντων), ώστε να μεγιστοποιούνται τα οφέλη και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του εκάστοτε προγράμματος, σε διαφορετικά τραπέζια (σε διαφορετικές ομάδες).

Είναι και για εμάς σημαντικό να γνωρίζουμε ότι αυτό που σας προσφέρουμε, σας ταιριάζει. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο 5 ερωτήσεων. Σας προσκαλούμε να το απαντήσετε. Θα το βρείτε στην αρχική μας σελίδα ή προς διευκόλυνση σας εδώ https://www.leaderslab.gr/aksiologisi/

Σε στελέχη που είναι χαμηλά στην ιεραρχία και που εργάζονται σε κλάδους με ένταση εργασίας, όπως λιανεμπόριο, εστίαση, περιποίησης και ομορφιάς, ή/και που η αξία τζίρου του μέσου πελάτη τους, σε βάθος 20ετίας είναι χαμηλότερη από 8.000 ευρώ.

Με άλλα λόγια το πρόγραμμα ταιριάζει σε νέους επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη που είναι μεσαία έως υψηλά στην ιεραρχία, από κλάδους με ένταση γνώσης όπως πληροφορική, παραγωγής και μεταποίησης εξειδικευμένων προϊόντων και παροχής υπηρεσιών κάθε τύπου, ή/και που έχουν πελάτης με αξία τζίρου σε βάθος 20ετίας άνω των 8.000 ευρώ.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Από το πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη, ουδέποτε κάποιος αποχώρησε, ίσως γιατί είναι συντομότερο ως Πρόγραμμα (μόνο 6 συνεδρίες, αντί για 12 που είναι το Ανάπτυξης)

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε το ρίσκο που περιγράφετε. Αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 4 από τις 6 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 4 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 μήνες).

Όχι! Με τίποτα!

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες στο τέλος αυτής της σελίδας, όπου είναι πασιφανές πόσο ωραία περνάμε στις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Συχνά έχουμε συμμετέχοντες έμπειρους ανθρώπους πωλήσεων που έχουν παρακολουθήσει φημισμένα προγράμματα εκπαίδευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι μας λένε “αν και έχω ξαναδεί κάποιο από το υλικό, είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα πώς να το χρησιμοποιώ” ή “είναι η πρώτη φορά κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό και προς όφελος μου”.

Από την άλλη, η μεθοδολογία που ακολουθούμε (Possitive Emotions Attractor) στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες δημιουργεί κλίμα ευχάριστο, που εμπεριέχει σεβασμό και αβρότητα από τον έναν συμμετέχοντα στον άλλον.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις σε υποθετικά και πραγματικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλους και όλες τις ομάδες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Τέλος, φροντίζουμε τα σενάρια που χρησιμοποιούμε για εξάσκηση να αφορούν τομείς άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων τηλεοπτικής εκπομπής, διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι που διαπραγματεύεται το συμβόλαιο του, σπουδαίος τραπεζίτης που χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τον αστυνομικό στο Ντουμπάι, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο, ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ και άλλα.

Στην απίθανη δε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός.

Ναι, σίγουρα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Αν η θέση της εργασίας σας εμπεριέχει ένταση γνώσης και η αξία του εσωτερικού ή εξωτερικού μέσου πελάτη σας είναι τουλάχιστον 8,000 ευρώ σε βάθος 20ετίας, ναι, με σιγουριά σας καταθέτουμε ότι αξίζει να επενδύσετε.

Χάρη στη μεθοδολογία που ακολουθείται στα προγράμματα Ανάπτυξης και Ενίσχυσης δεξιοτήτων Ηγεσίας και Μετάλλαξης Εμπειρίας Πωλήσεων της Leaders Lab, οι επιχειρήσεις των 168 ηγετικών στελεχών που ήταν συμμετέχοντες στα προγράμματα, κατέγραψαν 627 ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας και, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1.000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22.800 ευρώ οικονομικό όφελος σε 12 μήνες, από την ένταξη τους στο πρόγραμμα!

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Πνευματικά δικαιώματα για συμμετοχή σε 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 12 σετ σημειώσεων
 3. Δύο ατομικές αξιολογήσεις της owiwi.co.uk (πριν την ένταξη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος). Πρόκειται για δύο συμμετοχές σε online παιχνίδι στρατηγικής, όπου καλείστε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες καταγράφονται. Από την ανάλυση των αποφάσεων σας προκύπτουν δύο αναφορές με τις δεξιότητες σας και το εργασιακό σας προφίλ. Ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη αναφορά θα αναδειχθεί η ποιοτική καταμέτρηση της ενίσχυσης των δεξιοτήτων ηγεσίας σας. Οι αναφορές είναι εμπιστευτικές μεταξύ εσάς, της Leaders Lab και της owiwi. Λεπτομέρειες εδώ
 4. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 5. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 6. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 7. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 8. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 9. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 10. Έως 6 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά/skype.
 11. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 12. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 13. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Πρόγραμμα, μετά τη δοκιμαστική συνεδρία

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής στη δοκιμαστική συνεδρία, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους:

Με εφάπαξ κατάθεση

Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ, με έκπτωση 5,55% στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό

Με διακανονισμό

Το ποσό καταβάλλεται στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, με προσυμφωνημένο διακανονισμό, έως 4 μηνών για το Πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων

Σε περίπτωση χρήσης ΛΑΕΚ ο διακανονισμός τροποποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΛΑΕΚ (επιμερισμός του ποσού ανά αίτημα ΛΑΕΚ).

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον διακανονισμό που σας αφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση leaders@leaderslab.gr

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

Δέσμευση θέσης για δοκιμαστική συνεδρία

220€

2 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

Δέσμευση θέσης για δοκιμαστική συνεδρία

220€

2 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

Δέσμευση θέσης για δοκιμαστική συνεδρία

220€

2 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή και δεσμεύστε τη θέση σας

(+30) 23920 66098

Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για Πρόγραμμα της Leaders Lab.

Οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

Τα επόμενα βήματα, προκειμένου να δείτε, βιώσετε, νιώσετε αν το Πρόγραμμα που σας αφορά, σας αρέσει και σας είναι χρήσιμο:

 

Βήμα 1ο: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ για δοκιμαστική συνεδρία

Δηλώστε μας τη διάθεση σας για δέσμευση θέσης για δοκιμαστική συνεδρία στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η δέσμευση θέσης, χρειάζεται να καταβάλλετε το ποσό των 220* ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, αν αποφασίσετε να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

Βήμα 2ο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην εκπαιδευτική συνεδρία

Συμμετέχετε σε εκπαιδευτική συνεδρία της Leaders Lab. Δείτε, ακούστε, νιώστε αν σας αρέσει και αν όσα σας παρουσιάζουμε σας είναι χρήσιμα.

Βήμα 3ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Πρόγραμμα

Η συμφωνία δύναται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί:

Με εφάπαξ κατάθεση και έκπτωση 5,55%

Με διακανονισμό από 4 έως 12 μήνες

Σε περίπτωση χρήσης ΛΑΕΚ ο διακανονισμός τροποποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΛΑΕΚ (επιμερισμός του ποσού ανά αίτημα ΛΑΕΚ).

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον διακανονισμό που σας αφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση leaders@leaderslab.gr

  Τοποθεσία

  Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω ψηφιακής διαδραστικής πλατφόρμας.

  Στιγμιότυπα

  Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!