Πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη Ηράκλειο

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το Πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη της Leaders Lab ταιριάζει σε key account managers, export managers, Β2Β Πωλητές, υπεύθυνους πωλήσεων/εξυπηρέτησης πελατών, ασφαλιστικούς συμβούλους, κτηματομεσίτες και ελεύθερους επαγγελματίες με ένταση γνώσης, δηλαδή αυξημένο βαθμό εξειδίκευσης. Δεν ταιριάζει σε όσους ασχολούνται με πωλήσεις λιανεμπορίου ή εστίασης.

Οι συμμετέχοντες μετά την παρακολούθηση του δηλώνουν ότι βελτίωσαν τον τζίρο και την κερδοφορία των συμφωνιών που έκλεισαν, διεύρυναν την οπτική τους για την οπτική του πελάτη και εντόπισαν τι μπορούν να κάνουν διαφορετικά, παρά το ότι ήταν ιδιαίτερα έμπειροι ως προς τις δεξιότητες τους σε πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελάτη και διαπραγματεύσεις.

Ηράκλειο
36 ώρες
6 συνεδρίες
Tετάρτη απόγευμα ή Πέμπτη πρωί
Τετάρτη 15.00 -21.00, Πέμπτη 11.00 – 17.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

01 01 Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη
Ηράκλειο
 • Ιανουάριος 16, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις Προσδοκίες & H Δύναμη της Αναγνώρισης.
02 03 Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη
Ηράκλειο
 • Φεβρουάριος 12, 2020
 • 15:00 to 21:00
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα & Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση
09 09 Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη
Ηράκλειο
 • Μάρτιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Πελατών & Δημιουργία Περιβάλλοντος για Αλλαγές
04 07 Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη
Ηράκλειο
 • Απρίλιος 1, 2020
 • 15:00 to 21:00
 • Η Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό & Επικοινωνιακή Σύνδεση με Αξιοπιστία, Επιρροή και Ισχύ
11 11 Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη
Ηράκλειο
 • Νοέμβριος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Απόδοση χωρίς Υπερωρίες & Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφωνικής και email.

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και είναι καταξιωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά 80% έχουν γράψει βιβλίο στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Μας ομιλούν μέσω βίντεο, στα αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνεδρία ένα χρόνο μετά. Γενικά, για να αποφοιτήσει κάποιος από το πρόγραμμα χρειάζεται να έχει παρακολουθήσει τις 5 από τις 6 συνεδρίες. Σε γενικές γραμμές το 99% των συμμετεχόντων ολοκληρώνει το πρόγραμμα στο πρώτο έτος, ακόμη και αυτοί που έρχονται επειδή το αποφάσισε η διοίκησή τους και ξεκινάνε λέγοντας μας «θεωρώ απίθανο να μπορώ να έρχομαι σε κάθε συνεδρία». Μας λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα εμπεριέχει τεχνικές που ξεκλειδώνουν την απόδοση μας και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης και “πολλαπλασιασμού” χρόνου.

Το Ανάπτυξης περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε μήνα. Το Μετάλλαξης περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Το Ανάπτυξης απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν εταιρείες και ομάδες, το Μετάλλαξης σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις, διαπραγματεύσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να έχουν ομάδα (υφισταμένων). Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο Ανάπτυξης, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager ταιριάζουν στο Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο Ανάπτυξης. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, Συμβολαιογράφος, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, Ψυχολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διοικητικό Βοηθός Προέδρου εταιριών, γιατί αν και χωρίς ομάδα, καλούνται να διαχειριστούν μεγάλο εύρος ανθρώπων και εξωτερικών συνεργατών.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης  Εμπειρίας Πελάτη εντάσσονται στην ομάδα συμμετεχόντων του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε προβλέπει μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι (ομάδα συμμετεχόντων), ώστε να μεγιστοποιούνται τα οφέλη και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του εκάστοτε προγράμματος, σε διαφορετικά τραπέζια (σε διαφορετικές ομάδες).

Σε ανθρώπους που τα ξέρουν όλα. Αφού τα ξέρουν όλα, γιατί να έρθουν στο Πρόγραμμα; Επίσης δεν ταιριάζουμε σε ανθρώπους που κάνουν πωλήσεις στον κλάδο του λιανεμπορίου και της εστίασης, ίσως επειδή η αξία πελάτη είναι σχετικά χαμηλή, σε σχέση με κλάδους που υπάρχει ένταση γνώσης.

Το σύνηθες είναι να έχουμε έμπειρους ανθρώπους πωλήσεων που έχουν παρακολουθήσει φημισμένα προγράμματα εκπαίδευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι μας λένε “αν και έχω ξαναδεί κάποιο από το υλικό, είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα πώς να το χρησιμοποιώ”. Ή “είναι η πρώτη φορά κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό και προς όφελος μου”.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Από το πρόγραμμα Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη, ουδέποτε κάποιος αποχώρησε, ίσως γιατί είναι συντομότερο ως Πρόγραμμα (μόνο 6 συνεδρίες, αντί για 12 που είναι το Ανάπτυξης)

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε το ρίσκο που περιγράφετε. Αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 4 από τις 6 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 4 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 μήνες).

Όχι, με τίποτα!

Με βάση τη μεθοδολογία που ακολουθούμε, το κλίμα που δημιουργείται στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες είναι πάντα ευχάριστο, και με σεβασμό και αβρότητα για τον άλλον. Αυτό ξεκινάει, ήδη από την έναρξη, όπου κατά την άφιξη σας, φροντίζουμε να σας συστήσουμε στα μέλη της ομάδας σας (ροτόντα με 4-5 άτομα) και να αναφερθούμε σε κοινά σημεία συζήτησης, όπως κοινές γνωριμίες, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές σπουδές που έχετε μεταξύ σας κτλ. Οπότε, ήδη από την άφιξη σας, θα νιώσετε άνετα και καλοδεχούμενοι.

Στη συνέχεια , κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις στα υποθετικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλους και όλες τις ομάδες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε οι εξασκήσεις και τα υποθετικά σενάρια που προετοιμάζουμε να αφορούν τομείς ανατρεπτικούς και άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων τηλεοπτικής εκπομπής, πωλητής ελαστικών, διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι που διαπραγματεύεται το συμβόλαιο του, αστυνομικός στο Ντουμπάι (;!), σπουδαίος τραπεζίτης που χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τον αστυνομικό στο Ντουμπάι, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο και άλλα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ανατρεπτικότητα των σεναρίων γίνεται επί τούτου, αποτελεί μεθοδολογία μας και στοχεύει στο να «βγουν» οι συμμετέχοντες από τις συνήθεις πρακτικές τους, να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές σε ασυνήθιστες καταστάσεις και στη συνέχεια να εμπνευστούν για να τις χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.

Πάντως, πάντα μα πάντα όλα τα παραπάνω γίνονται με την συναίνεση των συμμετεχόντων. Δηλαδή, αν μια ημέρα ή μια φορά για μια άσκηση ή για… πάντα, κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός.

Πάντως είναι μάλλον ασυνήθιστο κάποιος να θέλει μόνο να παρατηρεί. Το σύνηθες, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, είναι να πέφτει τρελό γέλιο από την ομάδα και να υπάρχει μια υπέροχη βαβούρα συζήτησης μεταξύ των μελών της ομάδας, έως να ολοκληρώσουν όλες οι ομάδες την άσκηση και να κάνουμε την σύνοψη, τον απολογισμό της άσκησης.

Ναι, σίγουρα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Στην Leaders Lab είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των συμμετεχόντων του προγράμματός μας. Επειδή συναντιόμαστε μια φορά τον μήνα, είναι εύκολο να ρωτάμε και να παρακολουθούμε τις επιτυχημένες εφαρμογές των τεχνικών που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τις καταγράφουμε όπως μας τις λένε, και μια φορά τον χρόνο, λίγο πριν την Αποφοίτηση που πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο, κοιτάμε εκ νέου τις ιστορίες που ο κάθε συμμετέχων κατέγραψε, για να εντοπίσουμε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη.

Έτσι λοιπόν, με περηφάνια για τους συμμετέχοντές μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς, αν και ζούμε εποχές ακραίων οικονομικών συνθηκών, οι 168 επικεφαλής εταιρειών και ηγετικά στελέχη που έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμά μας, έως τον Φεβρουάριο 2018 που κάναμε την πιο πρόσφατη καταμέτρηση, κατέγραψαν 627 ιστορίες επιτυχίας και είχαν ετήσια οικονομικά οφέλη (νέες πωλήσεις και εξοικονόμηση πόρων) που, κατά μέσο όρο ανά άτομο, αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1.000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22.800 ευρώ ετήσιο όφελος!

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Πνευματικά δικαιώματα για συμμετοχή σε 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 12 σετ σημειώσεων
 3. Δύο ατομικές αξιολογήσεις της owiwi.co.uk (πριν την ένταξη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος). Πρόκειται για δύο συμμετοχές σε online παιχνίδι στρατηγικής, όπου καλείστε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες καταγράφονται. Από την ανάλυση των αποφάσεων σας προκύπτουν δύο αναφορές με τις δεξιότητες σας και το εργασιακό σας προφίλ. Ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη αναφορά θα αναδειχθεί η ποιοτική καταμέτρηση της ενίσχυσης των δεξιοτήτων ηγεσίας σας. Οι αναφορές είναι εμπιστευτικές μεταξύ εσάς, της Leaders Lab και της owiwi. Λεπτομέρειες εδώ
 4. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 5. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 6. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 7. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 8. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 9. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 10. Έως 6 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά/skype.
 11. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 12. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 13. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

Βήμα 1ο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας (δέσμευση θέσης), χρειάζεται να καταβάλλετε τα παρακάτω ποσά

-180* ευρώ για το Πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων

στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης, παρακρατείται το 100% του ποσού.
 • Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το  γνωστοποιήσετε εγγράφως 10 τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.
 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν (και αν αποφασίσετε να) ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

 

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

 

Βήμα 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους:

Με εφάπαξ κατάθεση, αν είστε ιδιώτης, κάτοχος ατομικής εταιρείας ή εταιρεία

Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ, με έκπτωση 5,55% στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό

Με διακανονισμό, αν είστε κάτοχος ατομικής εταιρείας ή εταιρεία

Το ποσό καταβάλλεται στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, με προσυμφωνημένο διακανονισμό, έως

4 μηνών για το Πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων

Σε περίπτωση χρήσης ΛΑΕΚ ο διακανονισμός τροποποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΛΑΕΚ (επιμερισμός του ποσού ανά αίτημα ΛΑΕΚ).

Με Πιστωτική Κάρτα, αν είστε ιδιώτης ή κάτοχος ατομικής εταιρείας

Μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα 8 δόσεων.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον διακανονισμό που σας αφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση leaders@leaderslab.gr

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.140€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.140€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.340€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή και δεσμεύστε τη θέση σας

(+30) 23920 66098

Βήμα 1ο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, χρειάζεται να καταβάλλετε το ποσό των 180 ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης, παρακρατείται το 100% του ποσού.
 • Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το  γνωστοποιήσετε εγγράφως 10 τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.
 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν (και αν αποφασίσετε να) ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

 

Βήμα 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους που θα βρείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής

Τοποθεσία

Οι εκπαιδευτικές μας συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel, Επιμενίδου 15, 712 02, Ηράκλειο.

Στιγμιότυπα

Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!