Πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων Αθήνα

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων απευθύνεται σε key account managers και B2B Πωλητές, με ένταση γνώση, δηλαδή αυξημένο βαθμό εξειδίκευσης.

Το πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων είναι μέρος του προγράμματος Ανάπτυξης Ηγεσίας. Η ομάδα συμμετεχόντων του προγράμματος Μετάλλαξης Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων ενσωματώνεται στην ομάδα συμμετεχόντων του προγράμματος Ανάπτυξης, διατηρώντας τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες.

Οι συμμετέχοντες μετά την παρακολούθηση του δηλώνουν ότι βελτίωσαν τον τζίρο και την κερδοφορία των συμφωνιών που έκλεισαν, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες τους και εντόπισαν τι μπορούν να κάνουν διαφορετικά, παρά το ότι ήταν ιδιαίτερα έμπειροι ως προς τις δεξιότητες πωλήσεων τους.

Αθήνα
36 ώρες
6 συνεδρίες
ημέρα Τρίτη
10.00-16.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

05 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Μαΐου 2020
 • 10:00 to 16:00
 • Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης & Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας
07 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Ιουλίου 2020
 • 10:00 to 16:00
 • Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό & Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφώνου και email
09 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Σεπτεμβρίου 2020
 • 10:00 to 16:00
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Καταστάσεων & Σύνδεση με Αξιοπιστία Επιρροή και Ισχύ
11 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Νοεμβρίου 2020
 • 10:00 to 16:00
 • Απόδοση χωρίς Υπερωρίες & Προβάλλοντας μια Θετικότερη Εικόνα
01 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Ιανουαρίου 2021
 • 10:00 to 16:00
 • Εμπειρία Πελάτη που Ξεπερνά τις Προσδοκίες & Πώς να εξολοθρεύουμε το Άγχος
03 Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Πωλήσεων
Αθήνα
 • 1 Μαρτίου 2021
 • 10:00 to 16:00
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα & Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και όχι απαραίτητα μόνο από ΗΠΑ ή Βρετανία. Κατά 80% έχουν γράψει βιβλίο στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Οι ομιλητές στα βίντεο μιλάνε αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, όπως δηλαδή γίνεται στις ταινίες στην τηλεόραση. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνεδρία ένα χρόνο μετά. Γενικά, για να αποφοιτήσει κάποιος από το πρόγραμμα χρειάζεται να έχει παρακολουθήσει τις 5 από τις 6 συνεδρίες. Σε γενικές γραμμές το 99% των συμμετεχόντων ολοκληρώνει το πρόγραμμα στο πρώτο έτος, ακόμη και αυτοί που έρχονται επειδή το αποφάσισε η διοίκησή τους και ξεκινάνε λέγοντας μας «θεωρώ απίθανο να μπορώ να έρχομαι σε κάθε συνεδρία». Μας λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή το πρόγραμμα εμπεριέχει τεχνικές που ξεκλειδώνουν την απόδοση μας και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης και “πολλαπλασιασμού” χρόνου.

Το πρώτο περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε μήνα. Το δεύτερο περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες, με συναντήσεις κάθε δίμηνο. Και τα δυο έχουν διάρκεια 12 μήνες.

Το πρώτο απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν ομάδες, το δεύτερο σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να διοικούν άτομα. Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο πρώτο, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager (χωρίς ομάδα) ταιριάζει να έρθει στο δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς να διοικούν ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο πρώτο. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν ιστορίες επιτυχίας με πενταψήφια και εξαψήφια νούμερα οικονομικών οφελών. Επίσης έχει συμμετέχει Διοικητική Βοηθός Προέδρου εταιρείας, η οποία μάλιστα χάρη στις δεξιότητες που επέδειξε στη συνέχεια της ολοκλήρωσης του προγράμματος, ανέλαβε διοικητική θέση.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Διαπραγματεύσεων και Πωλήσεων εντάσσονται στην ομάδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε επιτάσσει την μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι, ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του ενός προγράμματος, σε τραπέζια διαφορετικά από τα τραπέζια με τους άλλους συμμετέχοντες.

Ουδέποτε συναντήσαμε key account manager ή υπεύθυνο πωλήσεων που απέρριψε ή θεώρησε μη ταιριαστό το εν λόγω πρόγραμμα!

Μάλιστα πολύ συχνά μας λένε ότι “έχω ξαναδεί κάποιο από το εκπαιδευτική υλικό, όμως τώρα για πρώτη φορά το κατάλαβα” ή “… όμως τώρα κατάλαβα πώς να το εξασκήσω”. Ή “τώρα για πρώτη φορά κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό αυτό που λέμε εδώ, και το οποίο το είχα ξαναακούσει”.

Συχνά οι συμμετέχοντες αυτού του προγράμματος είναι στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων που έχουν συμμετάσχει σε υψηλότατου επιπέδου εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό ή εντός Ελλάδος.

Πάντως έχει τύχει σε ενδοεπιχειρησιακή προσπάθεια παρουσίασης αυτού του προγράμματος, οι συμμετέχοντες να παραμείνουν στις θέσεις που είχαν, χωρίς να εμπνευστούν ή να επηρεαστούν στο παραμικρό. Δηλαδή ήταν “κλειστοί” στο υλικό που παρουσιάστηκε. Θεωρούμε ότι αυτό συνέβη λόγω του ότι ήταν εντός της ομάδας τους και ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί να δοκιμάσουν κάτι καινούριο παρουσία συναδέλφων τους που ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι τους (όπως και οι ίδιοι, άλλωστε προς εκείνους).

Κατά τα άλλα, από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με δια ζώσης και τηλεφωνικές προσωπικές αρχικές συναντήσεις με περισσότερα από 800 άτομα έχουμε παρατηρήσει ότι τα προγράμματα μας είναι μη ταιριαστά σε αυτούς που έχουν ισχυρή άποψη ότι τα ξέρουν όλα και που είναι μάλλον κακοπροαίρετοι παρά καλοπροαίρετοι.

Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ανθρώπους υπάρχουν άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, με διαφορετική μεθοδολογία από τη μεθοδολογία της Leaders Lab, που είναι περισσότερο ταιριαστά για αυτούς. Για παράδειγμα υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικά εκπαιδευτικά προγράμματα όπου ο ομιλητής/συντονιστής/εκπαιδευτής τοποθετείται με ιδιαίτερη ισχυρογνωμοσύνη τα όσα παρουσιάζει.

Η μεθοδολογία της Leaders Lab εμπεριέχει τεράστιο όγκο τεχνικών εμνευστικού υλικού, δηλαδή προσκαλούμε τους συμμετέχοντες να επιλέξουν τις τεχνικές που τους ταιριάζουν, και διασκεδαστικές βιωματικές ασκήσεις όπου οι συμμετέχοντες συχνά συνειδητοποιούν πώς διαδρούν στην πραγματικότητα με τους συνεργάτες τους, αντί να θεωρούν ότι όλα τα κάνουν τέλεια.

Η μεθοδολογία που ακολουθούμε δίνει την μέγιστη απόδοση απόδοση για την επένδυση χρόνου και χρημάτων σε ανθρώπους που συνειδητοποιούν ότι όλοι μας πάντα έχουμε περιθώριο να γινόμαστε καλύτεροι και που επιθυμούν να δουν διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και να εμπνευστούν, για να κάνουν πράγματι διαφορετική την καθημερινότητα τους.

Σας προσκαλούμε να αφεθείτε στην διαδικασία της Leaders Lab. Είναι διασκεδαστική και ωφέλιμη! Μας το καταθέτουν έμπειρα στελέχη πωλήσεων της Ελληνικής Αγοράς.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Από το πρόγραμμα Μετάλλαξης Δεξιοτήτων Διαπραγματεύσεων και Πωλήσεων, ουδέποτε κάποιος αποχώρησε.

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε αυτό το ρίσκο επειδή επιθυμούμε να έχετε άτομα που σας αξίζουν, παρά άτομα που μένουν στάσιμα ως προς τις δεξιότητές τους. Αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 4 από τις 6 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 4 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (6 μήνες).

Όχι, με τίποτα!

Με βάση τη μεθοδολογία που ακολουθούμε, το κλίμα που δημιουργείται στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες είναι πάντα ευχάριστο, και με σεβασμό και αβρότητα για τον άλλον. Αυτό ξεκινάει, ήδη από την έναρξη, όπου κατά την άφιξη σας, φροντίζουμε να σας συστήσουμε στα μέλη της ομάδας σας (ροτόντα με 4-5 άτομα) και να αναφερθούμε σε κοινά σημεία συζήτησης, όπως κοινές γνωριμίες, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές σπουδές που έχετε μεταξύ σας κτλ. Οπότε, ήδη από την άφιξη σας, θα νιώσετε άνετα και καλοδεχούμενοι.

Στη συνέχεια , κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις στα υποθετικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλους και όλες τις ομάδες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε οι εξασκήσεις και τα υποθετικά σενάρια που προετοιμάζουμε να αφορούν τομείς ανατρεπτικούς και άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων τηλεοπτικής εκπομπής, πωλητής ελαστικών, διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι που διαπραγματεύεται το συμβόλαιο του, αστυνομικός στο Ντουμπάι (;!), σπουδαίος τραπεζίτης που χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τον αστυνομικό στο Ντουμπάι, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο και άλλα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ανατρεπτικότητα των σεναρίων γίνεται επί τούτου, αποτελεί μεθοδολογία μας και στοχεύει στο να «βγουν» οι συμμετέχοντες από τις συνήθεις πρακτικές τους, να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές σε ασυνήθιστες καταστάσεις και στη συνέχεια να εμπνευστούν για να τις χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.

Πάντως, πάντα μα πάντα όλα τα παραπάνω γίνονται με την συναίνεση των συμμετεχόντων. Δηλαδή, αν μια ημέρα ή μια φορά για μια άσκηση ή για… πάντα, κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός.

Πάντως είναι μάλλον ασυνήθιστο κάποιος να θέλει μόνο να παρατηρεί. Το σύνηθες, κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, είναι να πέφτει τρελό γέλιο από την ομάδα και να υπάρχει μια υπέροχη βαβούρα συζήτησης μεταξύ των μελών της ομάδας, έως να ολοκληρώσουν όλες οι ομάδες την άσκηση και να κάνουμε την σύνοψη, τον απολογισμό της άσκησης.

Ναι, σίγουρα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Στην Leaders Labε είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των συμμετεχόντων του προγράμματός μας. Επειδή συναντιόμαστε μια φορά τον μήνα, είναι εύκολο να ρωτάμε και να παρακολουθούμε τις επιτυχημένες εφαρμογές των τεχνικών που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τις καταγράφουμε όπως μας τις λένε, και μια φορά τον χρόνο, λίγο πριν την Αποφοίτηση που πραγματοποιείται τον μήνα Φεβρουάριο κάθε έτους, κοιτάμε εκ νέου τις ιστορίες που ο κάθε συμμετέχων κατέγραψε, για να εντοπίσουμε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη.

Έτσι λοιπόν, με περηφάνια για τους συμμετέχοντές μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς, αν και ζούμε εποχές ακραίων οικονομικών συνθηκών, οι 168 επικεφαλής εταιρειών και ηγετικά στελέχη που έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμά μας, έως τον Φεβρουάριο 2018 που κάναμε την πιο πρόσφατη καταμέτρηση, κατέγραψαν 627 ιστορίες επιτυχίας και είχαν ετήσια οικονομικά οφέλη (νέες πωλήσεις και εξοικονόμηση πόρων) που, κατά μέσο όρο ανά άτομο, αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22,800 ευρώ όφελος, σε ένα 12μηνο από την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας!

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Συμμετοχή σε 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 12 σετ σημειώσεων
 3. Δύο ατομικές αξιολογήσεις της owiwi.co.uk (πριν την ένταξη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος). Πρόκειται για δύο συμμετοχές σε online παιχνίδι στρατηγικής, όπου καλείστε να πάρετε αποφάσεις, οι οποίες καταγράφονται. Από την ανάλυση των αποφάσεων σας προκύπτουν δύο αναφορές με τις δεξιότητες σας και το εργασιακό σας προφίλ. Ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη αναφορά θα αναδειχθεί η ποιοτική καταμέτρηση της ενίσχυσης των δεξιοτήτων ηγεσίας σας. Οι αναφορές είναι εμπιστευτικές μεταξύ εσάς, της Leaders Lab και της owiwi. Λεπτομέρειες εδώ
 4. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 5. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 6. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 7. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 8. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 9. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 10. Έως 6 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά/skype.
 11. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 12. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 13. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

Βήμα 1ο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, χρειάζεται να καταβάλλετε το ποσό των 140* ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν ολοκληρωθεί το μεταξύ μας ιδιωτικό συμφωνητικό.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη συμφωνίας, το 100% του ποσού αυτού θεωρείται ως εύλογο και δίκαιο για τη συμμετοχή ενός ατόμου από την εταιρεία σας στην εκπαιδευτική συνεδρία της Leaders Lab.
 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης χωρίς έγγραφη ενημέρωση, επίσης παρακρατείται το 100% του ποσού.
 • Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το γνωστοποιήσετε εγγράφως 10 τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

Βήμα 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμφωνία ολοκληρώνεται άμεσα και έως το αργότερο εντός 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της δήλωσης συμμετοχής συνοδευόμενη με την καταβολή του ανωτέρω ποσού, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Leaders Lab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους:

Με Πιστωτική Κάρτα, αν είστε ιδιώτης ή κάτοχος ατομικής εταιρείας

Μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Εθνικής Τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα 8 δόσεων.

Με εφάπαξ κατάθεση, αν είστε ιδιώτης, κάτοχος ατομικής εταιρείας ή εταιρεία

Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ, με έκπτωση 5,55% στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό

Με διακανονισμό, αν είστε κάτοχος ατομικής εταιρείας ή εταιρεία

Το ποσό καταβάλλεται στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με προσυμφωνημένο διακανονισμό, που εμπεριέχει έως 8 δόσεις και βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού. Ζητήστε τον διακανονισμό που σας αφορά στη διεύθυνση leaders@leaderslab.gr

Σε περίπτωση χρήσης ΛΑΕΚ ο διακανονισμός τροποποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΛΑΕΚ (επιμερισμός του ποσού ανά αίτημα ΛΑΕΚ).

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

8 άτοκες δόσεις

2.440€

3 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

8 άτοκες δόσεις

2.440€

3 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

8 άτοκες δόσεις

2.640€

6 θέσεις απομένουν

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Μιλήστε μας για εσάς και τις ανάγκες σας

(+30) 23920 66098

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, σας προσκαλούμε να μας στείλετε email, καθορίζοντας την ώρα και ημέρα που θέλετε να μιλήσουμε. Όπως θα δείτε, απαντάμε άμεσα τα email μας και είμαστε εξαιρετικά ακριβείς στο τηλεφωνικό μας ραντεβού!

  Τοποθεσία

  Οι εκπαιδευτικές μας συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Domotel Kastri Hotel, Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, 14671 Καστρί – Νέα Ερυθραία, Αθήνα.

  Στιγμιότυπα

  Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!

  SHARE
  2020-2-14 10:00 2020-1-31 16:00 Europe/Athens Πρόγραμμα Μετάλλαξης Πωλήσεων και Διαπραγματεύσεων Αθήνα Not indicated
  αποθηκευση στο ημερολογιο
  past event
  0