Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας Διαδικτυακά

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας είναι το best seller πρόγραμμα της Leaders Lab. Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας απευθύνεται σε CEOs, Επιχειρηματίες, Επιβλέποντες Μηχανικούς, Ελεύθερους Επαγγελματίες και Ηγετικά Στελέχη Επιχειρήσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα, απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι και επιθυμούν να εξελίσσονται στη δουλειά τους και προς τον αποδοτικότερο εαυτό τους! Που επιθυμούν να έχουν μια πιο εύκολη καθημερινότητα, με λιγότερη πίεση και ακόμη πιο παρακινημένους συνεργάτες.

 

Το πρόγραμμα ταιριάζει σε  επιχειρήσεις από κλάδους με ένταση γνώσης όπως πληροφορικής, παραγωγής και μεταποίησης εξειδικευμένων προϊόντων και παροχής υπηρεσιών κάθε τύπου, καθώς και σε ηγετικά στελέχη και CEOs από κλάδους με ένταση εργασίας ή κεφαλαίου όπως π.χ. λιανεμπόριο, εστίαση, παραγωγής τροφίμων, βαριά βιομηχανία, εξόρυξης ορυκτού πλούτου κα.

 

Στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας θα

 • Ενδυναμώσετε τις ηγετικές δεξιότητες σας, με έμφαση στην Μεταλλακτική Ηγεσία (Transformational Leadership)
 • Αναπτύξετε νέα οπτική και θα αυξήσετε την ενσυνειδητότητα σας για τις υπάρχουσες προκλήσεις σας
 • Αποκτήσετε νέες συνήθειες ηγεσίας για μια πιο εύκολη και αποδοτικότερη καθημερινότητα
 • Βελτιώσετε την επικοινωνιακή σύνδεση με τους γύρω σας και μεταλλαμπαδεύσετε τις νέες συνήθειες σας

 

Χάρη στη μεθοδολογία που ακολουθείται στα προγράμματα Ανάπτυξης και Ενίσχυσης δεξιοτήτων Ηγεσίας και Μετάλλαξης Εμπειρίας Πωλήσεων  της Leaders Lab, οι επιχειρήσεις των 168 ηγετικών στελεχών που ήταν συμμετέχοντες στα προγράμματα, κατέγραψαν 627 ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας και, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

 

Επιπλέον πέτυχαν να παίρνουν μεγαλύτερη απόδοση των συνεργατών τους, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες τους, είδαν τις ίδιες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και καινοτομία, έγιναν αποτελεσματικότεροι και είχαν λιγότερο άγχος και πίεση χρόνου στην καθημερινότητά τους.

Διαδικτυακά
72 ώρες
12 συνεδρίες
ημέρα Πέμπτη
11.00-17.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

04 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Απρίλιος 23, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Πώς να αντλήσουμε Δημιουργικότητα από την Ομάδα μας & Ανάπτυξη Ηγετών με Ενδυναμωτική Προγύμναση
05 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Μάιος 14, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης & Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας
06 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Ιούνιος 11, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Ηγεσία Δύσκολων Ατόμων & Πώς να είμαστε Μεταλλακτικοί Ηγέτες
07 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Ιούλιος 9, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό & Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφώνου και email
08 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Σεπτέμβριος 3, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών & Πώς να συνδεόμαστε: Ηγεσία σε ανώτερο επίπεδο
09 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Σεπτέμβριος 24, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Καταστάσεων & Σύνδεση με Αξιοπιστία Επιρροή και Ισχύ
10 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Οκτώβριος 15, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών & Παρακίνηση μέσω θετικής Επικοινωνίας
11 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Νοέμβριος 12, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Απόδοση χωρίς Υπερωρίες & Προβάλλοντας μια Θετικότερη Εικόνα
12 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Δεκέμβριος 10, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Αποτελεσματικός Στρατηγικός Σχεδιασμός & Δημιουργία περιβάλλοντος για Αλλαγές
01 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Ιανουάριος 1, 2021
 • 11:00 to 17:00
 • Εμπειρία Πελάτη που Ξεπερνά τις Προσδοκίες & Πώς να εξολοθρεύουμε το Άγχος
02 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Φεβρουάριος 1, 2021
 • 11:00 to 17:00
 • Επιλογή και Ένταξη Ταλαντούχων Συνεργατών & Η δύναμη της Αναγνώρισης
03 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Διαδικτυακά
 • Μάρτιος 1, 2021
 • 11:00 to 17:00
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα & Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική. Κατά 80% είναι συγγραφείς βιβλίο με θεματολογία στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Οι ομιλητές μιλάνε αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, όπως δηλαδή γίνεται στις ταινίες στην τηλεόραση. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Το πρώτο περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, το δεύτερο περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Το πρώτο απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν ομάδες, το δεύτερο σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να διοικούν άτομα. Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο πρώτο, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager (χωρίς ομάδα) ταιριάζει να έρθει στο δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς να διοικούν ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο πρώτο. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν ιστορίες επιτυχίας με πενταψήφια και εξαψήφια νούμερα οικονομικών οφελών. Επίσης έχει συμμετέχει Διοικητική Βοηθός Προέδρου εταιρείας, Ψυχολόγος και Συμβολαιογράφος, δηλαδή άνθρωποι που έχουν ευρύτερη εμπειρία συνεργασίας και ηγεσίας με άλλους ανθρώπους, χωρίς απαραίτητα να είναι οι άμεσα προϊστάμενοι τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη εντάσσονται στην ομάδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε επιτάσσει την μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι, ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του ενός προγράμματος, σε τραπέζια διαφορετικά από τα τραπέζια με τους άλλους συμμετέχοντες.

Ναι, απολύτως. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών ο καθένας επιλέγει τον βαθμό που θέλει να συμμετάσχει, εξάλλου ο ρόλος του «παρατηρητή» έχει τη δική σου βαρύνουσα θέση, και όλα αυτά σε θετικό περιβάλλον, με γέλια και αβροφροσύνη. Από την εμπειρία μας, όσες φορές δουλέψαμε με ανθρώπους που ήταν περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς, τους είδαμε να ανθίζουν, να βγάζουν στην επιφάνεια τις δεξιότητες τους στην μεταλλακτική ηγεσία, να βρίσκουν τον τρόπο και τις τεχνικές που τους ταιριάζουν για να εκφράσουν δύσκολες αλήθειες σε δύσκολους ή/και ισχυρογνώμονες ανθρώπους της ομάδας τους. Είναι συχνό φαινόμενο, οι εσωστρεφείς χαρακτήρες να έχουν τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στο πριν και στο μετά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο συχνά λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τη διοίκησή τους ή ακόμα και οι ίδιοι καταθέτουν τις ιστορίες επιτυχίας τους. Επίσης, όλοι τους μας αναφέρουν για το πώς λάτρεψαν τις μηνιαίες συναντήσεις μας και για το πώς τις απολάμβαναν κάθε φορά.

Σε μεσαία στελέχη από κλάδους με ένταση εργασίας ή κεφαλαίου (δηλαδή όχι από κλάδους με ένταση γνώσης) και γενικότερα σε ανθρώπους που έχει ισχυρή άποψη για θέματα Ηγεσίας και συχνά συγχέουν την Ηγεσία με την επιβολή δύναμης και εξουσίας. Επίσης, οι άνθρωποι που έχουν έντονα “κλειστό μυαλό” και είναι μάλλον κακοπροαίρετοι παρά καλοπροαίρετοι, συνήθως έχουν μικρότατη απόδοση από την επένδυση τους σε χρόνο και χρήματα. Η μεθοδολογία της Leaders Lab ταιριάζει σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν ότι πάντα έχουμε περιθώριο να γίνουμε καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι και ικανότεροι, όσο επιτυχημένοι κι αν ήδη είναι.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε το ρίσκο που περιγράφετε. Για αυτό, αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 8 από τις 12 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 8 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 μήνες).

Όχι! Με τίποτα!

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες στο τέλος αυτής της σελίδας, όπου είναι πασιφανές πόσο ωραία περνάμε στις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Συχνά έχουμε συμμετέχοντες έμπειρους ανθρώπους πωλήσεων που έχουν παρακολουθήσει φημισμένα προγράμματα εκπαίδευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι οποίοι μας λένε “αν και έχω ξαναδεί κάποιο από το υλικό, είναι η πρώτη φορά που κατάλαβα πώς να το χρησιμοποιώ” ή “είναι η πρώτη φορά κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό και προς όφελος μου”.

Από την άλλη, η μεθοδολογία που ακολουθούμε (Possitive Emotions Attractor) στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες δημιουργεί κλίμα ευχάριστο, που εμπεριέχει σεβασμό και αβρότητα από τον έναν συμμετέχοντα στον άλλον.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις σε υποθετικά και πραγματικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλους και όλες τις ομάδες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Τέλος, φροντίζουμε τα σενάρια που χρησιμοποιούμε για εξάσκηση να αφορούν τομείς άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων τηλεοπτικής εκπομπής, διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι που διαπραγματεύεται το συμβόλαιο του, σπουδαίος τραπεζίτης που χρειάζεται να διαπραγματευτεί με τον αστυνομικό στο Ντουμπάι, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο, ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ και άλλα.

Στην απίθανη δε περίπτωση που κάποιος  συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός.

Ναι, με βεβαιότητα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Αν η θέση της εργασίας σας εμπεριέχει ένταση γνώσης και η αξία του εσωτερικού ή εξωτερικού μέσου πελάτη σας είναι τουλάχιστον 8,000 ευρώ σε βάθος 20ετίας, ναι, με σιγουριά σας καταθέτουμε ότι αξίζει να επενδύσετε.

Χάρη στη μεθοδολογία που ακολουθείται στα προγράμματα Ανάπτυξης και Ενίσχυσης δεξιοτήτων Ηγεσίας και Μετάλλαξης Εμπειρίας Πωλήσεων  της Leaders Lab, οι επιχειρήσεις των 168 ηγετικών στελεχών που ήταν συμμετέχοντες στα προγράμματα, κατέγραψαν 627 ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας και, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1.000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22.800 ευρώ οικονομικό όφελος σε 12 μήνες, από την ένταξη τους στο πρόγραμμα!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Πνευματικά δικαιώματα για συμμετοχή σε 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 24 σετ σημειώσεων
 3. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 4. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 5. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 6. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 7. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 8. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 9. Έως 12 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά.
 10. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 11. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 12. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.980€

0 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.980€

0 θέσεις απομένουν

 


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

2.980€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή και δεσμεύστε τη θέση σας

(+30) 23920 66098

Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για Πρόγραμμα της Leaders Lab και φτάσατε σε αυτό το σημείο της σελίδας μας.

Θυμίζουμε ως σημαντικό ότι οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύτηκαν, μέσα σε ένα χρόνο, είχαν οικονομικά οφέλη που αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση, επί της αρχικής τους επένδυσης, από χρήση των τεχνικών που τους παρουσιάστηκαν και εφάρμοσαν.

Προκειμένου να δείτε, βιώσετε, νιώσετε αν το Πρόγραμμα που σας αφορά, σας αρέσει και σας είναι χρήσιμο, ορίστε τα επόμενα βήματα:

Βήμα 1ο: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ για α’ δοκιμαστική συνεδρία

Δηλώστε μας τη διάθεση σας για δέσμευση θέσης για μια πρώτη δοκιμαστική συνεδρία στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η δέσμευση θέσης, χρειάζεται να καταβάλλετε το παρακάτω ποσό

-280* ευρώ για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας

στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν (και αν αποφασίσετε να) ενταχθείτε στο Πρόγραμμα.
 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης, παρακρατείται το 100% του ποσού. Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το  γνωστοποιήσετε εγγράφως τουλάχιστον 8 ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

Βήμα 2ο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην εκπαιδευτική συνεδρία

Ελάτε να βιώσετε πώς είναι να συμμετέχετε σε εκπαιδευτική συνεδρία της Leaders Lab, δείτε, ακούστε, νιώστε αν σας αρέσει και αν όσα σας παρουσιάζουμε σας είναι χρήσιμα.

Βήμα 3ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Πρόγραμμα

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους:

Με εφάπαξ κατάθεση

Το ποσό καταβάλλεται εφάπαξ, με έκπτωση 5,55% στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό

Με διακανονισμό

Το ποσό καταβάλλεται στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, με προσυμφωνημένο διακανονισμό, έως 10 μηνών για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας

Σε περίπτωση χρήσης ΛΑΕΚ ο διακανονισμός τροποποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΛΑΕΚ (επιμερισμός του ποσού ανά αίτημα ΛΑΕΚ).

Για λεπτομέρειες σχετικά με τον διακανονισμό που σας αφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση leaders@leaderslab.gr

Τοποθεσία

Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται διαδικτυακά, μέσω ψηφιακής διαδραστικής πλατφόρμας.

Στιγμιότυπα

Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!