Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ηγεσίας Ηράκλειο

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας είναι το best seller πρόγραμμα της Leaders Lab. Απευθύνεται σε CEOs, Επιχειρηματίες, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Managers, Team Leaders και οποιοδήποτε διοικεί ανθρώπους.

Οι συμμετέχοντες μετά την παρακολούθηση του δηλώνουν ότι πέτυχαν να παίρνουν το μέγιστο της απόδοσης των συνεργατών τους, διευρύνθηκαν οι ορίζοντες τους, είδαν τις ίδιες καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και καινοτομία, έγιναν αποτελεσματικότεροι και είχαν λιγότερο άγχος και πίεση χρόνου στην καθημερινότητά τους.

Ηράκλειο
72 ώρες
12 συνεδρίες
ημέρα Πέμπτη
11.00-17.00

Περίληψη

Θεματολογία και Ομιλητές

12 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Δεκέμβριος 12, 2019
 • 11:00 to 17:00
 • Αποτελεσματικός Στρατηγικός Σχεδιασμός & Ηγεσία Δύσκολων Ατόμων.
01 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Ιανουάριος 16, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις Προσδοκίες & H Δύναμη της Αναγνώρισης.
02 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Φεβρουάριος 13, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Πώς Να Γίνουμε Μεταλλακτικοί Ηγέτες & Πώς Να Εξολοθρεύσουμε το Άγχος.
03 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Μάρτιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Διαπραγματεύσεις για Περισσότερα & Ερωτήσεις για Επιρροή και Ενεργητική Ακρόαση
04 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Απρίλιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Πώς να Αντλήσουμε Δημιουργικότητα από την Ομάδα μας & Προβάλλοντας μια Θετικότερη Εικόνα
05 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Μάιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Στρατηγικές Διαχείρισης Προσωπικής Ενέργειας & Αύξηση Παραγωγικότητας μέσω Παρακίνησης
06 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Ιούνιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Επιλογή και Διατήρηση Ταλαντούχων Συνεργατών & Ανάπτυξη Ηγετών με Συμβουλευτική Καθοδήγηση
07 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Ιούλιος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Η Χρήση Στρατηγικής Σκέψης στον Στρατηγικό Σχεδιασμό & Επικοινωνιακή Σύνδεση με Αξιοπιστία, Επιρροή και Ισχύ
08 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Σεπτέμβριος 5, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Ενδυναμωτική Ανάθεση Εργασιών & Παρακίνηση μέσω θετικής επικοινωνίας
09 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Σεπτέμβριος 15, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Εξυπηρέτηση Δύσκολων Πελατών & Δημιουργία Περιβάλλοντος για Αλλαγές
10 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Οκτώβριος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Μεγιστοποίηση Απόδοσης Συνεργατών & Πώς να συνδεόμαστε: Ηγεσία σε υψηλότερο επίπεδο
11 Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας
Ηράκλειο
 • Νοέμβριος 1, 2020
 • 11:00 to 17:00
 • Απόδοση χωρίς Υπερωρίες & Μεγιστοποίηση χρήσης συναντήσεων, τηλεφωνικής και email.

Περιγραφή του προγράμματος

Παρακολουθήστε μια σύντομη περιγραφή του προγράμματος, από την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Συχνές ερωτήσεις

Οι ομιλητές μας προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική. Κατά 80% είναι συγγραφείς βιβλίο με θεματολογία στο αντικείμενο που μας παρουσιάζουν. Οι ομιλητές μιλάνε αγγλικά και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, όπως δηλαδή γίνεται στις ταινίες στην τηλεόραση. Οι σημειώσεις, οι συζητήσεις και οι ασκήσεις πραγματοποιούνται στα ελληνικά, χωρίς ίχνος αγγλικής ορολογίας.

Το πρώτο περιλαμβάνει 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες, το δεύτερο περιλαμβάνει 6 εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Το πρώτο απευθύνεται σε ανθρώπους που διοικούν ομάδες, το δεύτερο σε ανθρώπους που ασχολούνται με πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών, χωρίς να διοικούν άτομα. Με άλλα λόγια ένας Διευθυντής Πωλήσεων ταιριάζει να συμμετέχει στο πρώτο, ενώ ένας Key Account Manager, ή μία Exports Manager (χωρίς ομάδα) ταιριάζει να έρθει στο δεύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά, συμμετέχοντες χωρίς να διοικούν ομάδα, επιλέγουν και έρχονται στο πρώτο. Για παράδειγμα έχουν συμμετάσχει Διευθυντές Προμηθειών, οι οποίοι μάλιστα κατέγραψαν ιστορίες επιτυχίας με πενταψήφια και εξαψήφια νούμερα οικονομικών οφελών. Επίσης έχει συμμετέχει Διοικητική Βοηθός Προέδρου εταιρείας, Ψυχολόγος και Συμβολαιογράφος, δηλαδή άνθρωποι που έχουν ευρύτερη εμπειρία συνεργασίας και ηγεσίας με άλλους ανθρώπους, χωρίς απαραίτητα να είναι οι άμεσα προϊστάμενοι τους.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι συμμετέχοντες του προγράμματος Μετάλλαξης Εμπειρίας Πελάτη εντάσσονται στην ομάδα του Προγράμματος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Ηγεσίας, έχοντας διάδραση μεταξύ τους. Η μεθοδολογία που ακολουθούμε επιτάσσει την μίξη της διαφορετικότητας ανά τραπέζι, ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους και τα δύο μέρη, αντί να έχουμε τους συμμετέχοντες του ενός προγράμματος, σε τραπέζια διαφορετικά από τα τραπέζια με τους άλλους συμμετέχοντες.

Ναι, απολύτως. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών συνεδριών ο καθένας επιλέγει τον βαθμό που θέλει να συμμετάσχει, εξάλλου ο ρόλος του «παρατηρητή» έχει τη δική σου βαρύνουσα θέση, και όλα αυτά σε θετικό περιβάλλον, με γέλια και αβροφροσύνη. Από την εμπειρία μας, όσες φορές δουλέψαμε με ανθρώπους που ήταν περισσότερο εσωστρεφείς παρά εξωστρεφείς, τους είδαμε να ανθίζουν, να βγάζουν στην επιφάνεια τις δεξιότητες τους στην μεταλλακτική ηγεσία, να βρίσκουν τον τρόπο και τις τεχνικές που τους ταιριάζουν για να εκφράσουν δύσκολες αλήθειες σε δύσκολους ή/και ισχυρογνώμονες ανθρώπους της ομάδας τους. Είναι συχνό φαινόμενο, οι εσωστρεφείς χαρακτήρες να έχουν τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στο πριν και στο μετά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο συχνά λαμβάνουμε συγχαρητήρια από τη διοίκησή τους ή ακόμα και οι ίδιοι καταθέτουν τις ιστορίες επιτυχίας τους. Επίσης, όλοι τους μας αναφέρουν για το πώς λάτρεψαν τις μηνιαίες συναντήσεις μας και για το πώς τις απολάμβαναν κάθε φορά.

Σε αυτούς που τα ξέρουν όλα. Από την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με δια ζώσης και τηλεφωνικές προσωπικές αρχικές συναντήσεις με περισσότερους από 800 επικεφαλής εταιρειών και επιχειρηματίες, έχουμε παρατηρήσει ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να έρθει στο πρόγραμμα κάποιος που έχει ισχυρή άποψη ότι γνωρίζουν τα πάντα περί Ηγεσίας.

Η μεθοδολογία της Leaders Lab ταιριάζει σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν ότι πάντα έχουμε περιθώριο να γίνουμε καλύτεροι, αποτελεσματικότεροι και ικανότεροι, όσο επιτυχημένοι κι αν ήδη είναι.

Η αναλογία ανθρώπων που αποχωρούν από το πρόγραμμα, δηλαδή αυτοί που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά ουδέποτε ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, είναι ένας ανά δεκαεννιά άτομα (περίπου 5%)

Ως Leaders Lab αναλαμβάνουμε το ρίσκο που περιγράφετε. Για αυτό, αν ο συμμετέχων έχει παρακολουθήσει έως 8 από τις 12 συνεδρίες, αντικαθιστούμε τη συμμετοχή του με κάποιο άλλο στέλεχος της επιχείρησής σας που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 συνεδρίες), χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση για εσάς. Αν το άτομο έχει παρακολουθήσει περισσότερες από 8 συνεδρίες, σας παρέχουμε υποτροφία έως 50% για την εγγραφή άλλου στελέχους σας, που θα παρακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα (12 μήνες).

Όχι! Με τίποτα! Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες στο τέλος αυτής της σελίδας, όπου είναι πασιφανές πόσο ωραία περνάμε στις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Με βάση τη Possitive Emotional Attractor μεθοδολογία που ακολουθούμε, το κλίμα που δημιουργείται στις εκπαιδευτικές μας συνεδρίες είναι πάντα ευχάριστο, και με σεβασμό και αβρότητα για τον άλλον. Αυτό ξεκινάει, ήδη από την έναρξη, όπου κατά την άφιξη σας, φροντίζουμε να σας συστήσουμε στα μέλη της ομάδας του τραπεζιού σας (ροτόντα με 4-3 άτομα) και να αναφερθούμε σε κοινά σημεία συζήτησης, όπως κοινές γνωριμίες, κοινά ενδιαφέροντα, κοινές σπουδές που έχετε μεταξύ σας κτλ. Οπότε, ήδη από την άφιξη σας, θα νιώσετε άνετα και καλοδεχούμενοι.

Στη συνέχεια , κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής συνεδρίας, οι ομαδικές συζητήσεις και οι εξασκήσεις στα υποθετικά σενάρια γίνονται ταυτοχρόνως για όλες τις ομάδες στις ροτόντες, ώστε να νιώθουν όλοι άνετα και χωρίς να αισθάνονται τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους.

Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε οι εξασκήσεις και τα υποθετικά σενάρια που προετοιμάζουμε να αφορούν τομείς ανατρεπτικούς και άσχετους με την εμπειρία των συμμετεχόντων, οπότε ουδείς να έχει «πλεονέκτημα» έναντι των άλλων. Π.χ. καλείστε να είστε επικεφαλής τηλεοπτικής εκπομπής, ιδιοκτήτης καταστήματος πώλησης ελαστικών (βουλκανιζατέρ), διάσημος Έλληνας σεφ με έδρα το Παρίσι, αστυνομικός στο Ντουμπάι (;!), σπουδαίος τραπεζίτης, υπεύθυνος εξυπηρέτησης εταιρείας με φίλτρα νερού, πωλητής επαγγελματικών συσκευών κουζίνας στη Μύκονο κα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η ανατρεπτικότητα των σεναρίων γίνεται επί τούτου, αποτελεί μεθοδολογία μας και στοχεύει στο να «βγουν» οι συμμετέχοντες από τις συνήθεις πρακτικές τους, να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές σε ασυνήθιστες καταστάσεις και στη συνέχεια να εμπνευστούν για να τις χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.

Πάντως, πάντα μα πάντα όλα τα παραπάνω γίνονται με την συναίνεση των συμμετεχόντων. Δηλαδή, αν μια ημέρα ή μια φορά για μια άσκηση ή για… πάντα, κάποιος συμμετέχων επιθυμεί να είναι μόνο παρατηρητής, γίνεται αυτό που επιθυμεί. Εξάλλου ο ρόλος του παρατηρητή είναι και αυτός σημαντικός, αν και είναι μάλλον ασυνήθιστο κάποιος να θέλει μόνο να παρατηρεί.

Ναι, με βεβαιότητα. Οι τεχνικές που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα είναι τεχνικές που έρχονται να οργανώσουν και ενισχύσουν την ακαδημαϊκή σας μόρφωση. Συχνά μας αναφέρουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι σαν να είχαν ένα συρτάρι με πολλά πράγματα, που ήταν κάπως άτακτα ρηγμένα και όταν ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, αυτό το συρτάρι είναι άκρως τακτοποιημένο, όπου μπορούν να βρουν με μια ματιά, χωρίς κόπο αυτό που θέλουν. Σαν να τακτοποιούν δηλαδή μέσα στο μυαλό τους ποια τεχνική ταιριάζει σε ποια πρόσκληση, σε ποια περίπτωση.

Ναι, με βεβαιότητα. Στο πρόγραμμα παρουσιάζουμε τεχνικές για ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, όχι ακαδημαϊκά μοντέλα που προϋποθέτουν εξειδικευμένη ή ακαδημαϊκή γνώση. Η ύπαρξη ή μη ακαδημαϊκής μόρφωσης είναι κάτι ανεξάρτητο από τις δεξιότητες. Μάλιστα, είναι πιθανόν ότι για να είστε στη θέση που είστε, με μόνο ακαδημαϊκό προσόν το απολυτήριο λυκείου, έχετε ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Αυτή η εμπειρική και βιωματική σας γνώση σας προσφέρουν μια εκπληκτική βάση εκκίνησης, σε σχέση με άλλους συμμετέχοντες! Να προσθέσουμε ότι έχουμε συμμετέχοντες, επιτυχημένους επαγγελματίες που είναι απόφοιτοι λυκείου, που εκστασιάστηκαν από την πρακτικότητα του εκπαιδευτικού μας υλικού και ενθουσιάστηκαν από την δυνατότητα να «μαθαίνουν» τις τεχνικές μέσω παρακολούθησης βίντεο, αντί να «διαβάζουν» σημειώσεις.

Στην Leaders Lab είμαστε περήφανοι και καμαρώνουμε για τις επιτυχίες των συμμετεχόντων του προγράμματός μας. Επειδή συναντιόμαστε μια φορά τον μήνα, είναι εύκολο να ρωτάμε και να παρακολουθούμε τις επιτυχημένες εφαρμογές των τεχνικών που παρουσιάζονται στο πρόγραμμα που παρακολουθούν. Τις καταγράφουμε όπως μας τις λένε, και μια φορά τον χρόνο, λίγο πριν την Αποφοίτηση που πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο, κοιτάμε εκ νέου τις ιστορίες που ο κάθε συμμετέχων κατέγραψε, για να εντοπίσουμε ποιοτικά και οικονομικά οφέλη.

Έτσι λοιπόν, με περηφάνια για τους συμμετέχοντές μας, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας πώς, αν και ζούμε εποχές ακραίων οικονομικών συνθηκών, οι 168 επικεφαλής εταιρειών και ηγετικά στελέχη που έχουν συμμετέχει στο πρόγραμμά μας, έως τον Φεβρουάριο 2018 που κάναμε την πιο πρόσφατη καταμέτρηση, κατέγραψαν 627 ιστορίες επιτυχίας και είχαν ετήσια οικονομικά οφέλη (νέες πωλήσεις και εξοικονόμηση πόρων) που, κατά μέσο όρο ανά άτομο, αντιστοιχούν σε 22,8 φορές απόδοση επί της αρχικής τους επένδυσης.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 1.000 ευρώ που επένδυσαν για τη συμμετοχή τους, είχαν κατά μέσο όρο 22.800 ευρώ ετήσιο όφελος!

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

 

Αν θα θέλατε και εσείς να δείτε αντίστοιχα οικονομικά αλλά και ποιοτικά οφέλη, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε ένα από τα προγράμματα μας και να ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders!

Αν και το εκπαιδευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε στη Leaders Lab έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και κόστους μετάφρασης και υποτιτλισμού, το ποσό επένδυσης για τους συμμετέχοντες παραμένει ιδιαίτερα προσιτό, ακόμη και για συμμετέχοντες από μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μερικές φορές έχουν ανύπαρκτους ή ιδιαίτερα χαμηλούς προϋπολογισμούς για εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Αυτό το πετυχαίνουμε χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων που έχουμε επιλέξει να έχουμε. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε το εξής. Συχνά ο υποψήφιος πελάτης μιας εταιρείας συμβούλων, θεωρεί ότι οι διερευνητικές αρχικές επισκέψεις τους είναι χωρίς χρέωση. Αυτό είναι λάθος. Το προϊόν που έχουμε προς διάθεση οι σύμβουλοι, είναι ο χρόνος μας. Έτσι λοιπόν, η εκάστοτε εταιρεία συμβούλων προϋπολογίζει το κόστος των διερευνητικών επισκέψεων και το χρεώνει στους πελάτες που αγοράζουν.

Στη Leaders Lab από πάντα, εδώ και χρόνια, είχαμε μια ιδιαίτερα σύντομη διαδικασία διερευνητικών επαφών, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες, χωρίς την παραμικρή πίεση, να έχουν εκτενή εμπειρία για αυτό που προσφέρουμε και να μας δίνουν ένα τελικό «ναι» ή «όχι» για την ένταξή τους στο πρόγραμμά μας.

Επιπλέον, από πάντα, εδώ και χρόνια, αξιοποιούσαμε στο έπακρο τις συστάσεις που λαμβάνουμε από τους συμμετέχοντές μας. Έχοντας μια θερμή προσωπική σύσταση από κάποιον που ήδη γνωρίζει τι κάνουμε, όταν προσεγγίζουμε τα άτομα που μας έχουν συστήσει, μεγιστοποιούμε την πιθανότητα να έχουμε τη θετική ανταπόκρισή τους και άρα να έχουμε την μέγιστη απόδοση για τον χρόνο που καταναλώνουμε σε «πωλήσεις».

Με άλλα λόγια, αποφεύγοντας να κάνουμε κακή χρήση του χρόνου μας, από πάντα, εδώ και χρόνια, κρατούσαμε το κόστος εργασίας μας χαμηλά, το οποίο το μετακυλούμε ως οικονομικό όφελος, στους πελάτες μας.

Πλέον αυτήν την διαδικασία προσέγγισης υποψηφίων συμμετεχόντων, την αυτοματοποιήσαμε με τεχνικές ψηφιακής μετάλλαξης (digital transformation) και ψηφιακού onboarding (ψηφιακής προσέλκυσης και ένταξης νέων συμμετεχόντων).

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε θέσεις συμμετοχής με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, δηλαδή να δίνουμε τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες κάτω των 28 ετών να συμμετέχουν με μειωμένο ποσό συμμετοχής, καθώς και σε άτομα που είναι διατεθειμένα να κάνουν έγκαιρη προκράτηση προκειμένου να έχουν μειωμένο ποσό συμμετοχής.

Σημειώνουμε ότι στα πλαίσια εταιρικής ευθύνης και κοινωνικής συμπαράστασης, εδώ και χρόνια έχουμε επιλέξει ότι επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε με τους πολλούς, παρά με τους λίγους που έχουν την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με άλλα λόγια, συνειδητά επιλέγουμε να έχουμε συμπιεσμένα ποσά συμμετοχής, για να είμαστε χρήσιμοι σε όλους όσους έχουν ανάγκη την ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων ηγεσίας τους, με την πεποίθηση ότι η κερδοφορία επιτυγχάνεται όταν λαμβάνεις λίγα από πολλούς, αντί για πολλά από λίγους.

 1. Πνευματικά δικαιώματα για συμμετοχή σε 12 εκπαιδευτικές συνεδρίες
 2. Ντοσιέ & 24 σετ σημειώσεων
 3. Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης
 4. Ενδιαφέρουσα, ενεργητική συμμετοχή
 5. Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα σε κάθε συνεδρία
 6. Networking με άλλους συμμετέχοντες
 7. Υποστήριξη για επιδότηση μέσω ΛΑΕΚ
 8. Μηνιαία Αναφορά με αξιολογήσεις και σχόλια συμμετεχόντων για τη συνεδρία που παρακολούθησαν, προς την Διοίκηση τους
 9. Έως 12 ώρες ατομικό coaching, δια ζώσης ή τηλεφωνικά.
 10. Απεριόριστο γραπτό ηλεκτρονικό coaching.
 11. Δυνατότητα παρακολούθησης των βίντεο επί 30 ημέρες μετά την συνεδρία, μέσω της ιστοσελίδας www.leaderslab.gr
 12. Δεξίωση αποφοίτησης, πρόσκληση για δύο άτομα

Σχετικά με την Ιφιγένεια Παπαρούση, ΜΒΑ, Σύμβουλο Ηγεσίας και συντονίστρια των εκπαιδευτικών συνεδριών της Leaders Lab

Διαθέσιμες Θέσεις

Εκτινάξτε τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Ενταχθείτε στην ομάδα των Lab-ρών Leaders! Δεσμεύστε τώρα τη θέση συμμετοχής σας!

Θέσεις Έγκαιρης
Προκράτησης

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

3.580€

0 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις Κοινωνικής Ευθύνης για
Επιχειρηματίες έως 28 ετών

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

3.580€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Θέσεις για
Όλους

με συνολικό Ποσό Επένδυσης

3.880€

2 θέσεις απομένουν


ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε συμμετοχή και δεσμεύστε τη θέση σας

(+30) 23920 66098

Βήμα 1ο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, χρειάζεται να καταβάλλετε το ποσό των 280 ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

 • Σε περίπτωση μη προσέλευσης, παρακρατείται το 100% του ποσού.
 • Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το  γνωστοποιήσετε εγγράφως 10 τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.
 • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν (και αν αποφασίσετε να) ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

 

Βήμα 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους που θα βρείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής

Τοποθεσία

Οι εκπαιδευτικές μας συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Ξενοδοχείο Lato Boutique Hotel, Επιμενίδου 15, 712 02, Ηράκλειο.

Στιγμιότυπα

Το διασκεδάζουμε. Αγαπιόμαστε. Κάνουμε networking. Αλληλοϋποστηριζόμαστε. Κλείνουμε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Γινόμαστε φίλοι για μια ζωή, ενίοτε και κουμπάροι! Καλώς ήρθατε στον κόσμο των Lab-ρών Leaders!