Δηλώστε συμμετοχή και δεσμεύστε τη θέση σας

(+30) 23920 66098

Βήμα 1ο: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΘΕΣΗΣ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, χρειάζεται να καταβάλλετε το ποσό των 280 ευρώ στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, αναφέροντας το όνομα του συμμετέχοντα στην αιτιολογία κατάθεσης και αποστέλλοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης σας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.

Αριθμός Λογαριασμός Εθνικής Τράπεζας: 86440010956
ΙΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας: GR18011086400000 86440010956.
Όνομα Δικαιούχου: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗ

  • Σε περίπτωση μη προσέλευσης, παρακρατείται το 100% του ποσού.
  • Για να σας επιστραφεί το ποσό, για οποιοδήποτε λόγο ακύρωσης ή υπαναχώρησης, θα χρειασθεί να μας το γνωστοποιήσετε εγγράφως 10 τουλάχιστον ημερολογιακές ημέρες πριν την υλοποίηση της εκπαιδευτικής συνεδρίας στη διεύθυνση info@leaderslab.gr.
  • Το ποσό της δέσμευσης θέσης αφαιρείται από το συνολικό ποσό επένδυσής σας, όταν (και αν αποφασίσετε να) ολοκληρωθεί η συνεργασία μας.

*Το ποσό περιλαμβάνει όλους τους νόμιμους φόρους, εξαιρείται ΦΠΑ και παρακράτησης φόρου.

 

Βήμα 2ο: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το αργότερο έως 8 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμμετοχής, και βάσει προτεραιότητας για τις «Θέσεις Έγκαιρης Προκράτησης και Κοινωνικής Ευθύνης».

Το υπόλοιπο ποσό επένδυσης για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της LeadersLab, μπορεί να καταβληθεί με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους που θα βρείτε στην σελίδα Τρόποι Πληρωμής